Over koekjes voor babies en andere leuke cadeautjes

Vorig jaar hadden we nog geen baby, en toen had ik nog heel wat meer tijd om jullie van leuke ideetjes te voorzien om cadeautjes in te pakken, om kerstkoekjes te bakken en om kerstkoekjes te verpakken. Nu, van de baby was er toen al wel sprake, want ik herinner me nog wel de misselijkheid toen ik koekjes stond te bakken :-).

Maar ook dit jaar heb ik een leuke cadeau-tip voor jullie!

Kennen jullie de webshop ‘Made by e l l e n‘ al?

Ellen en ik, we go way back, van toen we ons volop smeten voor de styling en de foto’s van de EVA-receptendatabase. Daarna zagen we elkaar niet meer zo veel, maar bleven elkaar wel volgen op social media. Als creatieve ziel bleef Ellen altijd bezig, en startte een bijberoep om juweeltjes op maat te ontwerpen. Dat liep vrij snel uit de hand en sinds een dik jaar heeft ze van haar passie haar beroep gemaakt en heeft ze – naast de webshop – haar eigen stenen winkeltje in Wilrijk.

De voorbije maanden bestelde ik al één en ander bij Ellen, onder andere washi tape, een leuk spiegeltje en een lightbox, waarmee we het doopsuikerhoekje voor Juliette aankleedden.

Onlangs kreeg ik een mailtje van Ellen. Dat ze nu ook spullen voor kindjes verkocht, en of ik er niet een stukje over wou schrijven op mijn blog? Ze wou me een ketting toesturen in ruil voor een review, maar ik liet me verleiden om ook nog een fopspeenkoord en een veel te leuk bijtspeeltje te bestellen.

Ketting met siliconen kralen

ketting-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

Als mama wil je er liefst een beetje goed en hip uit blijven zien. Kindjes zijn tijdens het drinken (of onderweg) ook vaak afgeleid (vanaf een week of 12 vindt Juliette alles rondom haar boeiend en interessanter dan haar melk, en kan ze dus geen seconde meer stil zitten tijdens het drinken), en deze ketting zorgt voor de nodige afleiding. De parels zijn van silicone gemaakt (zonder schadelijke stoffen), wat ervoor zorgt dat je kindje er naar hartenlust op kan sabbelen of mee kan spelen (bij sporen van slijtage moet je de ketting uiteraard wel weggooien). De ketting bevat ook een veiligheidssluiting, die open springt als er te hard aan getrokken wordt.

juliette-met-ketting-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

De ketting kan volledig op maat gemaakt worden: je kan de kleur van het satijnen koord kiezen, en de vorm, kleur en volgorde van de parels. Op de website staan enkele leuke voorbeelden, maar je kan jezelf volledig laten gaan! Ik koos voor parels in de kleuren van het geboortekaartje van ons meisje.

Fopspeenkoord

fopspeenkoord-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

Alle fopspeenkoorden kunnen – net zoals de kettingen – volledig op maat gemaakt worden.

juliette-met-fopspeenkoord-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

Eigenlijk is ons meisje niet echt een tutjes-meisje, en áls ze al een tutje wil (enkel om in slaap te vallen als ze overstuur is), dan kiest ze voor de meest mottige tut éver. Achja :-).

Bijtkoekje

bijtkoekje-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

You had me at koekje! Hoe leuk is dit bijtspeeltje? Nee, serieus? Als foodie kan je die gewoon niet laten liggen…
Leuk aan deze bijtring is dat deze geen schadelijke stoffen en BPA bevat, en volledig uit silicone is gemaakt (net zoals fopspenen en spenen van flesjes). Je mag ‘m ook in de vaatwasmachine of in de koelkast op diepvriezer stoppen (hallo, tandjes!).

juliette-met-bijtkoekje-made-by-e-l-l-e-n-fiekefatjerietjes

Wat valt er voor jullie te rapen?

Allemaal tof en al, dingen gratis toegestuurd krijgen, hoor ik jullie denken. Wel, ik probeer altijd om er ook iets leuks voor jullie aan te koppelen! Van Ellen mag ik jullie 10% korting op alles uit de collectie ‘e l l e n 4 Kids’ geven, met de code ‘4Kids‘.
Om er zeker van te zijn dat je je cadeautjes nog voor kerst in huis hebt, bestel je best vóór 19 december.

Kijk gerust eens rond in de webshop. Want naast leuke kinderspullen verkoopt Ellen vooral gepersonaliseerde juwelen, maar ook leuke kaartjes (nog een kerstkaartje, iemand?), boekjes en notablokjes, decoratiespullen en nog véél meer!

Nog meer weten?

Volg Made by e l l e n op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en leuke acties!

* Eén van de producten hierboven kreeg ik gratis toegestuurd door Ellen, in ruil voor een review op mijn blog. De andere producten kocht ik zelf. De tekst in dit blogbericht is mijn mening, aangevuld met enkele eigenschappen van de producten uit de webshop. Ik schreef dit blogbericht omdat ik de producten tof vind, en omdat ik het geweldig vind om de kleine zelfstandige te steunen. Het feit dat ik een deel hiervan gratis kreeg heeft mijn mening niet beïnvloed. *

8 gedachtes over “Over koekjes voor babies en andere leuke cadeautjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.