Fieke en de gehaakte vlaggetjes

De blog van Karen volg ik al een hele tijd. Vooral voor de leuke stempels en kaartjes! Vorig jaar op de Big Blogameetup 2 ontmoette ik haar voor het eerst, en in het echt is dat ook een toffe madam!
Ik vind haar blogberichten ‘Van ruilen komt huilen’ één van de leukste. In deze rubriek zoekt Karen andere mensen die spullen kunnen maken die zij graag zou willen, en in ruil maakt zij voor die mensen een stempel naar keuze. Zo kan iedereen zijn talent benutten en is het een win-win!

Helaas kan ik niet met de naaimachine werken; ik keek altijd vol bewondering naar de maaksels die andere bloggers tevoorschijn toverden.
Tot Karen onlangs een oproepje deed: ze was op zoek naar iemand die een gehaakte maxi-cosislinger wou maken. Dit is op mijn lijf geschreven, dus ik stuurde haar een mailtje. Karen stuurde me een link door van een slinger die ze had gezien, en ik ging aan de slag!
Ik maakte twee slingers: één in felle kleurtjes en één in pastelkleurtjes:

Gehaakte vlaggetjes - Fiekefatjerietjes

In ruil maakte Karen voor ons een adresstempel. Zo’n stempel stond al een hele tijd op de verlanglijst, en nu was die enkele plaatsen gestegen, met het schrijven van heel wat geboortekaartjesenveloppen in het verschiet. De stempel zal binnenkort dus zeker gebruikt worden!

(Het bericht over de ruil kan je ook lezen op de blog van Karen.)

Ondertussen is het kindje van Karen geboren: ze kregen een fantastische zoon Klaas.
Aangezien Karen, naast stempels, ook geboortekaartjes ontwerpt was het geen verrassing dat ze een prachtexemplaar ontwierp voor haar eigen zoon. Ook de suikerbonen werden volledig in thema gemaakt. Om bij weg te dromen!

De vlaggetjes die ik voor Karen maakte, zal ik wellicht zelf ook maken voor onze baby. Té leuk!
Je kan ze – behalve als maxi-cosihanger – ook gebruiken om in een speelbox te hangen, of om de kinderkamer mee op te vrolijken.
En ondertussen ben ik ook nog begonnen aan een gehaakt dekentje. Want één lappendeken was nog niet zot genoeg :-).
Wordt vervolgd!

Nog heel veel plezier met de vlaggetjes, Karen, en bedankt voor de leuke ruil!

Vinden jullie dat ook zo’n leuk idee, ruilen?

18 gedachtes over “Fieke en de gehaakte vlaggetjes

  1. De vlaggetjes zijn erg mooi!
    Ik zag ze al op de blog van ‘Karen’. 🙂

    De afgelopen maanden heb ik ook al verschillende keren geruild. Ik ervaar het telkens als een heel leuk ‘project’.
    Moest je of iemand zin hebben, …. .Laat gerust weten!

    Vorig jaar haakte ik ook enkele ‘granny squares’ om (als ik er ooit genoeg zou hebben), een lappendekentje van te maken.
    Veel succes met het haken!

    Ik naaide het vorige weekend voor onze toekomstige spruit een dekentje. Ik maakte een lijstje van ‘te onthouden zaken’ zodat het volgende dekentje (hopelijk) wat vlotter in elkaar zal steken. 🙂

    Like

  2. Wat een leuk idee! En dat ruilen vind ik ook wel tof 🙂
    Ik weet niet of je LETS kent of al van gehoord hebt? Als ik het goed begrijp kan je daar ‘diensten’ ruilen (vb. ik brei een sjaal voor jou als jij mijn haar knipt). Ik ga binnenkort naar een informatieavond. http://www.letsleuven.be/

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.