Fieke en de gehaakte vlaggetjes

De blog van Karen volg ik al een hele tijd. Vooral voor de leuke stempels en kaartjes! Vorig jaar op de Big Blogameetup 2 ontmoette ik haar voor het eerst, en in het echt is dat ook een toffe madam!
Ik vind haar blogberichten ‘Van ruilen komt huilen’ één van de leukste. In deze rubriek zoekt Karen andere mensen die spullen kunnen maken die zij graag zou willen, en in ruil maakt zij voor die mensen een stempel naar keuze. Zo kan iedereen zijn talent benutten en is het een win-win!

Helaas kan ik niet met de naaimachine werken; ik keek altijd vol bewondering naar de maaksels die andere bloggers tevoorschijn toverden.
Tot Karen onlangs een oproepje deed: ze was op zoek naar iemand die een gehaakte maxi-cosislinger wou maken. Dit is op mijn lijf geschreven, dus ik stuurde haar een mailtje. Karen stuurde me een link door van een slinger die ze had gezien, en ik ging aan de slag!
Ik maakte twee slingers: één in felle kleurtjes en één in pastelkleurtjes:

Gehaakte vlaggetjes - Fiekefatjerietjes

In ruil maakte Karen voor ons een adresstempel. Zo’n stempel stond al een hele tijd op de verlanglijst, en nu was die enkele plaatsen gestegen, met het schrijven van heel wat geboortekaartjesenveloppen in het verschiet. De stempel zal binnenkort dus zeker gebruikt worden!

(Het bericht over de ruil kan je ook lezen op de blog van Karen.)

Ondertussen is het kindje van Karen geboren: ze kregen een fantastische zoon Klaas.
Aangezien Karen, naast stempels, ook geboortekaartjes ontwerpt was het geen verrassing dat ze een prachtexemplaar ontwierp voor haar eigen zoon. Ook de suikerbonen werden volledig in thema gemaakt. Om bij weg te dromen!

De vlaggetjes die ik voor Karen maakte, zal ik wellicht zelf ook maken voor onze baby. Té leuk!
Je kan ze – behalve als maxi-cosihanger – ook gebruiken om in een speelbox te hangen, of om de kinderkamer mee op te vrolijken.
En ondertussen ben ik ook nog begonnen aan een gehaakt dekentje. Want één lappendeken was nog niet zot genoeg :-).
Wordt vervolgd!

Nog heel veel plezier met de vlaggetjes, Karen, en bedankt voor de leuke ruil!

Vinden jullie dat ook zo’n leuk idee, ruilen?