Linkjesliefde #8 (5/40)

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Sanne haar blog is naast herkenbaar, vaak ook enorm grappig. Deze uitvindingen voor moeders vond ik geniaal!

♥ Genoeg van hummus of pindakaas op je (vegan) boterham? Hier vind je heel wat inspiratie!

♥ Katrien schreef over één van de mooiste boekenwinkels in ons land.

♥ Food prepping, iets wat me al een tijdje boeit, en waar ik me graag wat meer in zou verdiepen én het graag zou toepassen. Bedoeling is om meer voedzame gerechten mee te nemen naar het werk als lunch, in plaats van boterhammen. Deze blogpost van Kelly is alvast een interessante om mee te beginnen!

♥ Dat Liesbet een book nerd eersteklas is, dat wisten we al. Maar dat ze ook een geweldig leuke collectie mokken heeft, dat vond ik heel leuk om te zien!

♥ We kennen allemaal kraamkost, maar er bestaat ook zoiets als rouwkost. Ik had er nog niet over gehoord, maar het is iets om wel te onthouden (en hopen dat ik het niet nodig zal hebben).

♥ De dochter van Annelies is ongeveer even oud als Juliette, dus haar blogs zijn vaak enorm herkenbaar. Bij deze zat ik keihard te knikken: ook wij hebben een peuter in huis!

♥ Evi schrijft waarom werken van haar een betere mama maakt. Een blogpost die ik zelf had kunnen schrijven!

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

15 gedachtes over “Linkjesliefde #8 (5/40)

  1. Bloggen is leuk, maar de berichtjes van anderen lezen is ook erg fijn. De blog is eigenlijk mijn favoriete medium. Maar ik heb veel te weinig tijd om er zoveel mee bezig te zijn als ik zou willen…

    Like

  2. A booknerd and proud of it. Dankjewel voor de vermelding Fieke. Ik vind het altijd leuk om via deze lijstjes allerlei verschillende blogposts te ontdekken. Fijn ook dat er zoveel variatie in de onderwerpen zit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.