Verbeelding Book Challenge 2019 | uitgelezen in februari (4/40)

Voor de vijfde keer op rij neem ik dit jaar deel aan de Verbeelding Book Challenge. Want: lezen is geweldig en #nevernotreading en al.
Heel wat volgers hier zijn ook boekenverslinders, dus daarom blijf ik maandelijks leesupdates delen. 

In februari las ik 2 boeken uit:

Omdat het kan (Eva Daeleman) – *** 1/2

Eind 2017 koos Eva Daeleman resoluut voor een nieuw leven waarin authenticiteit de sleutel is: practice what you preach. Geen makkelijke weg, maar voor haar wel de enige weg. Dit boek is een praktische gids voor het leven. Over niet langer hollen achter je leven, over willen en niet moeten. Over blote voeten op het strand en eten wat goed voor je is. Over yoga, tattoos en body positivity. Maar vooral over de zoektocht naar een leven leiden los van wat anderen van je verwachten.
Gewoon, omdat het kan.

Leuk boek, mooi vormgegeven, leest vlot. Er staan een paar leuke receptjes in, maar bij momenten vond ik het toch iets te zweverig.
Toch, graag gelezen, want Eva is soms best wel grappig ook!

Met dit boek kon ik geen puntje van de Verbeelding Book Challenge 2019 afstrepen.

Bitterbitch (Maria Sveland) – ***

Sara is journaliste, getrouwd én moeder van een peuter van twee. Ze wil haar stressvolle leven ontvluchten en verlaat haar gezin en het sombere, winterse Stockholm om een week lang op Tenerife tot rust te komen. Bitterbitch is een recht uit het hart geschreven roman, die iedere jonge vrouw die kinderen heeft of erover nadenkt ze te krijgen, zou moeten lezen.

Dit boek werd vermeld in ‘De Boekendokter’, een boek dat ik eerder las. Het verhaal klonk inhoudelijk wel interessant, en soms een beetje herkenbaar, maar ik bleef wat op mijn honger zitten, wegens vrij oppervlakkig. Maar toch ga ik ook eens alleen op vakantie, al is het maar voor één nacht. Even opladen, dat heb je als ouder soms eens nodig!

21. Een boek dat werd vermeld in een ander boek dat je las (De Boekendokter)

***

Tussenstand Verbeelding Book Challenge: 2/30
Tussenstand Goodreads Reading Challenge: 5/34

***

Wat lazen jullie in februari?
En hebben jullie nog leestips of must-reads?

***

Lees ook

Vriendjes worden op Goodreads? Hier kan je mijn profiel vinden!

17 gedachtes over “Verbeelding Book Challenge 2019 | uitgelezen in februari (4/40)

  1. Ik houd niet van challenges. Alleen de goodreads challenge doe ik mee, dan kan ik kiezen welke soort boeken ik lees en waar ik op dat moment zin in heb. Ik las 5 boeken in februari: Gevaar van Erin Watt, Niet volgens het script van Jennifer Murgia, Mia Sheridan met alleen maar jij, half face van Mara li en Tijdbom van Joelle Charbonneau

    Like

  2. Ik las in februari een kookboek, een romantisch verhaal en 4 fantasyboeken. Deze maand las ik tot nu toe een boek vol comics, een detective die zich in de toekomst afspeelt, een hervertelling van BatB, een fantasy van Nederlandse bodem en een romantisch verhaal. Momenteel ben ik in een fantasyboek bezig maar het lukt me niet echt om mijn aandacht er bij te houden;

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.