Snack’n’Go + give-away

Zelf gebruik ik al jaaaaaren een boterhamdoos. Thuis is het nooit anders geweest, maar dat is helaas niet overal zo. Heel wat mensen nemen boterhammen naar het werk of naar school mee in aluminiumfolie, of in een plastic zakje. Zonde!

Wat tussendoortjes betreft, werd er hier wel al eens gezondigd: vroeger kregen we een voorverpakte koek mee naar school, of een zelfgebakken stuk cake in een plastic zakje. En zelf heb ik ook al eens een zakje gebruikt om koekjes in te transporteren…
De laatste jaren koos ik wel steeds vaker voor een potje of een doosje, maar dat was dan ook weer zo’n gedoe met afwassen. Ja, zelfs met een vaatwas zijn plastieken potjes vervelende dingen!

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van Roll’eat: of ik hun herbruikbare producten wilde testen? Ik keek even rond op hun site en was meteen verkocht!

Roll’eat

Dit merk is een Spaans merk, en biedt herbruikbare alternatieven aan voor wegwerpverpakkingen. Ze hebben onder andere boterhamzakjes, ruime picknicktassen en ook snackzakjes. Alles in leuke kleurtjes en patroontjes!
Je kan alle zakjes in de webshop bestellen. Verzending naar België is geen enkel probleem!
Kijk zeker eens op de website, want er staan ook leuke filmpjes op van de toepassingen van de zakjes.

Voor mijn boterhammen gebruik ik altijd een doosje, maar de snack-zakjes leken mij heel erg leuk, dus ik stelde voor om dit product te testen. Ik gebruikte ze al om deze koekjes in mee te nemen naar het werk.

Voordelen van Snack’n’Go

  • Er is veel keuze in kleuren en patroontjes; er zijn zelfs patroontjes voor kinderen!
  • Ik koos dit snackzakje uit omdat het heel compact leek, maar eigenlijk is het vrij ruim (je zou er ook boterhammen in kunnen doen).
  • De zakjes zijn niet alleen compact, maar ook vederlicht!
  • De zakjes zijn herbruikbaar, want ze zijn makkelijk schoon te maken. Ze mogen zelfs in de wasmachine (let dan wel op dat je de velcro sluit, want die kan anders andere kledingstukken beschadigen – been there, done that…).

  • Ze zijn BPA-vrij!
  • De zakjes zijn makkelijk te sluiten met velcro, en er zit een vakje waar je je naam kan invullen (kan handig zijn voor op school of in de crèche, zodat de zakjes niet verloren gaan).

Give-away

Van Roll’eat kreeg ik een zakje voor mezelf toegestuurd, maar ik vroeg er ééntje extra om aan jullie weg te geven!

Wat moet je doen om kans te maken op dit Snack’n’Go-zakje?

  • Laat hieronder in de reacties weten wat jouw favoriete snack is.
  • Vertel ons waarom jij het zakje graag zou willen winnen!

Enkel de reacties in de comments gelden als deelname.
Deelnemen kan tot en met vrijdag 12 mei middernacht. Op zaterdag 13 mei kiest de onschuldige kinderhand de winnaar!

Deze give-away werd afgesloten!

De winnaar krijgt het zakje thuis toegestuurd.

Succes!

* DISCLAIMER: Het zakje voor mezelf en voor jullie kreeg ik via Roll’eat toegestuurd. Ik had deze blogpost ook geschreven als ik deze producten niet had gekregen, dus wat ik hierboven heb geschreven is mijn eigen mening.*

24 gedachtes over “Snack’n’Go + give-away

  1. Ik wist niet dat zoiets bestond. Ik gebruik niet graag plastiek zakjes of aluminium maar doe het soms toch omdat een doos al eens te veel plaats inneemt, zeker als ik al een klepper van een boek op zak heb (wat meestal het geval is). Kan wel handig zijn, denk ik, voor mijn boterham met boerinnekeschoco.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik doe mee! Mijn favoriete snack zijn dadels met amandelpasta uit de vriezer, zo ongelofelijk lekker! Ik zou het zakje graag winnen voor mijn papa: ik gaf hem jaren geleden al een soort opvouwbare brooddoos en die gebruikt hij elke week. Zij tussendoortje (veelal een paar speculaasje of een koekje dat ik zelf bakte) neemt hij wel meestal mee in zilverpapier (“omdat een doosje zoveel plaats inneemt”). Dit lijkt me dus een mooie vaderdag!

    Geliked door 1 persoon

  3. Deze zakjes lijken me superhandig om mee te nemen/geven met mijn meisje. Mijn dochtertje is 1.5 jaar en eet ook regelmatig een koekje of een klein boterhammetje en ik moet steeds zorgen dat ze alles van voeding zelf meeheeft als ze ergens naar toe moet doordat ze allergisch is. De familie verkiest dan ook dat ik zelf haar eten meegeef, net zoals de opvang. Ze heeft een koemelk- en ei-allergie waardoor ik heel vaak zelf iets bak, of een paar koekjes uit een grote doos meegeef. Telkens is het weer zoeken naar een verpakking die makkelijk mee kan. Ook als ze volgend jaar naar school moet zal het handig zijn dat ze goed weet dat ze haar eigen zakje heeft met een lekkernij die zij mag opeten. Zo kan ze niet per ongeluk een doosje of koek van een ander kind krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Oohhh! Super! Ik zou het zakje heel graag winnen. Nu gebruik ik plastieken potjes, maar in combinatie met het bakje voor lunch worden dit er soms veel, en in de vaatwasser is het ook niet altijd handig.
    Mijn favoriete snack? Moeilijk kiezen, maar havermout koekjes staan erg hoog op de lijst!
    En nu duimen 😉

    Geliked door 1 persoon

  5. Wat een toffe verpakkingen en prints hebben ze trouwens! Net even een kijkje aan het nemen op hun website, de prijzen zijn ook schappelijk. Ik vraag me wel af hoe lang zo’n zakje meegaat, als het gewassen wordt en zo?

    Like

    • Daar kan ik (nog) geen antwoord op geven, ik heb het zelf ook nog maar pas… Ik denk dat ik het vaker met de hand eens zal uitwassen, als er droge dingen als koekjes in gaan, en maar af en toe in de wasmachine 🙂

      Like

  6. Ik neem elke dag heel wat potjes met boterhammen, fruit en koekjes mee. Het zou superhandig zijn om een potje minder te moeten meenemen, zodat alles toch wat compacter is :).

    Geliked door 1 persoon

  7. Koekjes, niet gezond maar het kan zo smaken. Of fruit. We proberen potjes te pakken om alles Mee te doen maar soms grijpen we toch naar een zakje. De kindjes daarentegen krijgen alleen doosjes Mee. Tijd om ook voor onszelf consequent de plastiek zakjes opzij te laten liggen. Met zo’n toffe zakjes moet dat wel lukken!

    Geliked door 1 persoon

  8. Oh leuk! Ik zou zelfgebakken havermoutkoekjes in de roll’eat doen. Da’s ideaal als tussendoortje tijdens een wandeling, plus een zakje weegt minder dan een potje. En elke gram minder in de wandelrugzak is mooi meegenomen… of net niet! (oké, flauw mopje) 😉

    Geliked door 1 persoon

  9. Mooie zakjes, maar wat is nu precies het voordeel ervan tegenover een plastieken potje? Het lijkt mij nogal gepruts om kruimels uit de naadplooien te prutsen. Of valt dat wel mee?

    Like

    • Ze zijn compacter, dat vooral. En die naden, dat valt nog wel mee, al moet ik zeggen dat ik nog moet ondervinden hoe moeilijk die naad proper te houden is. Voorlopig valt het heel goed mee!

      Like

  10. Echt mooie prints! Boterhammekes gaan mee in de brooddoos en ik neem dagelijks een potje yoghurt mee want probeer te minderen met de snacks. Ik zal dan maar niet vertellen dat er een pakje speculaas in de lade van mijn bureau ligt zeker 😉 ?

    Geliked door 1 persoon

  11. Mijn favoriete snack… Oei, heb je even tijd 🙂
    Teveel om op te noemen dus.
    Maar ongetwijfeld zou mijn peperkoek-van-den-aldi-met-vervangsuiker wel blij zijn om eens een ander jasje rond zich te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Ik ben heel de dag thuis, dus pak ik mijn snacks gewoon uit de kast 🙂
    De echtgenoot verdient zoiets wel: hij neemt elke dag een hele batterij dozen en doosjes mee, maar voor zijn tussendoor-rauwe-groenten en fruit zou zo’n snackzakje wel tof zijn. Als ik het win, krijgt hij het dus.

    Geliked door 1 persoon

  13. Wat een fijne zakjes! Lijken me superhandig te zijn. Zelf neem ik boterhammen mee in een brooddoos van Tupperware en ook slaatjes gaan of in een glazen pot (die in de vaatwas kan 🙂 ) of in een plastieken doos die nadien afgewassen kan worden. Tussendoortjes zijn inderdaad vaak verpakt in plastiek, iets waar ik me wel eens aan kan ergeren, zeker als er voor 1 product meerdere verpakkingen aan te pas komen. Favoriete snacks: ik heb er eigenlijk veel te veel om goed te zijn 🙂

    Geliked door 1 persoon

  14. Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 ik neem elke dag yoghurt mee (overgeschept uit een grote pot om minder afval te produceren). Dat zal niet in het zakje kunnen maar mijn portie homemade granola misschien wel he!

    Geliked door 1 persoon

  15. Ik doe ook graag mee. Ben nog maar pas terug aan het werk na mijn bevallingsrust en sleep al zoveel mee, maar ik zou zo’n zakje superhandig vinden om mijn kolf-onderdelen in te stoppen (ik stop ze nu in n plastic zakje mee in mijn koeltas). En anders voor de eeuwig kruimelende rijstwafels die ik meeneem naar het werk!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.