Snack’n’Go + give-away

Zelf gebruik ik al jaaaaaren een boterhamdoos. Thuis is het nooit anders geweest, maar dat is helaas niet overal zo. Heel wat mensen nemen boterhammen naar het werk of naar school mee in aluminiumfolie, of in een plastic zakje. Zonde!

Wat tussendoortjes betreft, werd er hier wel al eens gezondigd: vroeger kregen we een voorverpakte koek mee naar school, of een zelfgebakken stuk cake in een plastic zakje. En zelf heb ik ook al eens een zakje gebruikt om koekjes in te transporteren…
De laatste jaren koos ik wel steeds vaker voor een potje of een doosje, maar dat was dan ook weer zo’n gedoe met afwassen. Ja, zelfs met een vaatwas zijn plastieken potjes vervelende dingen!

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van Roll’eat: of ik hun herbruikbare producten wilde testen? Ik keek even rond op hun site en was meteen verkocht!

Roll’eat

Dit merk is een Spaans merk, en biedt herbruikbare alternatieven aan voor wegwerpverpakkingen. Ze hebben onder andere boterhamzakjes, ruime picknicktassen en ook snackzakjes. Alles in leuke kleurtjes en patroontjes!
Je kan alle zakjes in de webshop bestellen. Verzending naar België is geen enkel probleem!
Kijk zeker eens op de website, want er staan ook leuke filmpjes op van de toepassingen van de zakjes.

Voor mijn boterhammen gebruik ik altijd een doosje, maar de snack-zakjes leken mij heel erg leuk, dus ik stelde voor om dit product te testen. Ik gebruikte ze al om deze koekjes in mee te nemen naar het werk.

Voordelen van Snack’n’Go

  • Er is veel keuze in kleuren en patroontjes; er zijn zelfs patroontjes voor kinderen!
  • Ik koos dit snackzakje uit omdat het heel compact leek, maar eigenlijk is het vrij ruim (je zou er ook boterhammen in kunnen doen).
  • De zakjes zijn niet alleen compact, maar ook vederlicht!
  • De zakjes zijn herbruikbaar, want ze zijn makkelijk schoon te maken. Ze mogen zelfs in de wasmachine (let dan wel op dat je de velcro sluit, want die kan anders andere kledingstukken beschadigen – been there, done that…).

  • Ze zijn BPA-vrij!
  • De zakjes zijn makkelijk te sluiten met velcro, en er zit een vakje waar je je naam kan invullen (kan handig zijn voor op school of in de crèche, zodat de zakjes niet verloren gaan).

Give-away

Van Roll’eat kreeg ik een zakje voor mezelf toegestuurd, maar ik vroeg er ééntje extra om aan jullie weg te geven!

Wat moet je doen om kans te maken op dit Snack’n’Go-zakje?

  • Laat hieronder in de reacties weten wat jouw favoriete snack is.
  • Vertel ons waarom jij het zakje graag zou willen winnen!

Enkel de reacties in de comments gelden als deelname.
Deelnemen kan tot en met vrijdag 12 mei middernacht. Op zaterdag 13 mei kiest de onschuldige kinderhand de winnaar!

Deze give-away werd afgesloten!

De winnaar krijgt het zakje thuis toegestuurd.

Succes!

* DISCLAIMER: Het zakje voor mezelf en voor jullie kreeg ik via Roll’eat toegestuurd. Ik had deze blogpost ook geschreven als ik deze producten niet had gekregen, dus wat ik hierboven heb geschreven is mijn eigen mening.*

Advertenties