Tabbouleh

NODIG:

500 gram couscous
3 el geconcentreerde tomatenpuree (of ketchup)
sap van 3 citroenen
12 el olijfolie
3 tomaten, in stukjes
1 komkommer, in stukjes
een handvol rozijntjes
verse munt, in stukjes gescheurd

toevoegingen (naar keuze):
olijven (in stukjes)
kikkererwten
pistachenootjes
gesnipperde lente-uitjes
wat pikante chilisaus

WERKWIJZE:

Meng alles samen in een kom. Het is niet nodig om de couscous vooraf te koken; door de olie, het citroensap en het sap van de groenten wordt deze vanzelf gaar.
Laat de salade minstens 2 uur in de koelkast staan (een hele nacht is nog beter).

Smakelijk!

(receptje van Tin)

3 gedachtes over “Tabbouleh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.