Linkjesliefde #4

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Bij Katrien las ik een heel herkenbaar stukje over introvert zijn.

♥ Ook Bart schreef over hoe het voelt om introvert te zijn in een steeds extravertere omgeving.

♥ In onze keuken zijn er vooral gesloten kasten, maar deze prachtige keukens waarin voorraadpotten als het ware worden tentoongesteld maken mij een beetje blij.

♥ Mijn roots blijven mijn roots, al kan ik ze volgens sommige mensen best goed wegsteken. Logisch dan dat de ode aan het West-Vlaams van Heidi in dit lijstje staat!

Silke schreef een interessante blogpost over mealprepping. Iets wat mij al een tijdje intrigeert, en wat ik zeker ook eens moet uitproberen…

♥ Annelies schreef een énorm herkenbare blogpost over mama zijn, en daarna nog één.

♥ Van de blogpost van Josie werd ik heel vrolijk, want het ging over eten en over kleur!

Kelly heeft het over de verwachtingen van ‘de mensen’ eens je een kind hebt, en schrijft over hun keuze om het bij één kindje te houden. Een onderwerp dat weinig wordt besproken, maar waar veel mensen (waaronder ook wij) bewust over nadenken.

Leentje schreef een review over ‘Thuiskomen’, het boek van Dorien Knockaert, zoals alleen zij dat kan. Ik heb van horen zeggen dat Leentje zelf een kookboek zal uitbrengen. Iets om naar uit te kijken!

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

8 gedachtes over “Linkjesliefde #4

  1. Ik las net een blogpost van iemand die schreef waarover we het waarschijnlijk zouden hebben indien we samen aan tafel zouden zitten en dat vond ik wel een toffe manier om een persoonlijke blogpost te schrijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.