Linkjesliefde #1

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Liese was onlangs jarig, en schreef over hoe ze vroeger dacht dat haar leven als 35-jarige zou zijn. Haar schrijfstijl is zo puur, en ze laat vaak zien hoe het leven écht is. Extra punten voor haar West-Vlaamse roots (en ze heeft zelfs nog met een nicht van mij in de klas gezeten!).

♥ Een hele tijd geleden won ik een fotoshoot op de blog van Joyce, en toen bleek dat we tegelijkertijd zwanger waren voegde zij mij toe aan een geheim facebookbroepje van mama’s van juli 2016. Wij waren de eerste twee mama’s die bevielen, in juni dan nog wel, en het is zo leuk om op haar blog de updates van haar veel te schattige tweeling te volgen!

♥ De blog van Josefien volg ik nog niet zo lang, maar ik vind er heel wat raakpunten. Ze houdt ook van een gezonde levensstijl, lekker (plantaardig) koken en eten, ze is ook een jonge en gedreven mama, … Op haar blog deelt ze regelmatig nieuwe hotspots, en mede door deze leuke reeks ben ik een lijstje beginnen maken van plekken waar ik nog eens naartoe wil.

♥ #nevernotreading en #readingisforawesomepeople zijn twee hashtags die ik regelmatig gebruik op Instagram. Want: duust hartjes voor boeken. Het is door Kelly dat ik Goodreads heb ontdekt, en van haar krijg ik ook heel wat tips door. Want wij hebben precies een heel gelijklopende leessmaak. Onlangs deelde ze enkele vijfsterrenboeken op haar blog. De moeite!

♥ Om binnen de ‘boekige blogposts’ te blijven, link ik graag even naar een blogpost van Liesbet. Haar blog Zwartraafje draait bijna helemaal om boeken, en ze weet er altijd zoiets origineels van te maken. Regelmatig verschijnen overzichtsposts met een bepaald onderwerp op de cover, en deze keer zijn het schoenen. Onderaan de blogpost staat een lijstje met de eerdere thema’s. Té leuk!

♥ Sofie schreef een pakkende brief aan haar mama. Kort maar krachtig. En die laatste zin, zo herkenbaar én waar!

♥ Nina richtte onlangs de BlogAcademie op, en haar eigen blog is een pak actiever geworden. Naast interviews met bloggers, schreef ze onlangs ook over al het moois dat bloggen haar al heeft gebracht. Heel erg herkenbaar, want het bloggen heeft mij ook al véél nieuwe vriendschappen opgeleverd!

♥ Loesje schreef een heel boeiend stukje over persoonlijkheidstesten, en over hoe die echt wel kloppen. Toen ze er de vorige keer over schreef, heb ik zelf zo’n test gedaan en de resultaten waren verrassend passend bij wie ik ben. Na deze blogpost deed ik de rest opnieuw, met nog steeds hetzelfde resultaat tot gevolg. Zeker eens doorklikken, als je van een beetje zelfanalyse houdt!

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

30 gedachtes over “Linkjesliefde #1

 1. leuk om mijn naam hier te zien verschijnen!
  ik lees jouw blog ook heel graag, het begon met jouw recepten maar ik heb zo ontdekt dat je ook een heel coole mama bent met veel gelijklopende interesses 🙂
  xxx

  Like

 2. Superleuk, ik ga zeker weer nieuwe blogs vinden zo… het nadeel van zoveel leuke blogs is dat ik niet alles helemaal kan volgen. Maar ik heb wel steeds meer onderwerpen om de dingen die me aanspreken eruit te pikken 🙂

  Like

 3. Ahum, ik kom hier een beetje laat aankloppen. Mijn Blogfeed-achterstand is precies weer wat te lang blijven aangroeien. Maar ik wil je toch heel graag – met vertraging – bedanken voor dat mooie compliment. Er staan hier nog een aantal lijstjes op de planning die ik binnenkort eens moet gaan uitwerken. Lijstjes & Boeken vind ik zelf altijd een ontzettend leuke combinatie. Leuk dat jij er ook zo over denkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.