fieke vraagt zich af… (2)

… wat jullie van haar blog vinden?

In een heel erg goeie cursus over bloggen die ik ooit volgde (die heette toen ‘Meststoffen voor jouw blog’ en is van Kathleen van Verbeelding, maar de cursus bestaat nu niet meer), was één van de opdrachten: maak een enquête voor je lezers, en probeer zo je blog bij te sturen. Want eerlijk: het is maar met (zowel positieve als negatieve) feedback dat je kan groeien!

Twee jaar geleden maakte ik dus al eens zo’n enquête, maar toen deed ik er eigenlijk niks mee. Nochtans was de feedback zeker bruikbaar! Time flies, en ondertussen is er heel wat veranderd op en rond deze blog, dus ik deel graag een nieuwe enquête met jullie. Een beetje geïnspireerd door Irene, die een tijdje terug hetzelfde deed, en de Grote BlogBoost-blogenquête. Beide kan je nog invullen!

Als je graag kans maakt op de kleine verrassing, vul dan zeker je e-mailadres in op het einde! Uit alle inzendingen kies ik één gelukkige uit, die dan dus een kleine verrassing mag ontvangen. Het zou kunnen dat het iets met gebakjes te maken heeft!

Jullie zouden me er een enorm plezier mee doen om me op deze manier feedback over mijn blog te geven.

>> de enquête kunnen jullie hier vinden <<<

Je kan de vragen beantwoorden tot en met 11 juli. In de loop van de zomervakantie deel ik de resultaten graag met jullie!

Dankjewel!

Een gedachte over “fieke vraagt zich af… (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.