Verbeelding Book Challenge 2020 | uitgelezen in november

Voor de zesde keer op rij neem ik dit jaar deel aan de Verbeelding Book ChallengeWant: lezen is geweldig en #nevernotreading en al.
Heel wat volgers hier zijn ook boekenverslinders, dus daarom blijf ik maandelijks leesupdates delen.

In november las ik deze twee boeken uit:

Zonder mij (Dani Atkins) – 4*

Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.
Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

De tip voor dit boek kreeg ik vorig jaar van Céline, via haar briefje van de Zomerse Post actie. Ik haalde heel wat fijne leestips uit haar briefje, en nog geen enkele heeft mij teleur gesteld :-).
Dit was een vrij dik boek, waardoor ik er behoorlijk lang over heb gedaan. Toch is het zeker geen saai verhaal. Ik vond het enorm ontspannend, hoe een goeie chicklit moet zijn dus!

Met dit boek kon ik geen puntje van de Verbeelding Book Challenge 2020 afstrepen.

9 november (Colleen Hoover) – 4,5*

Dezelfde datum, dezelfde plek, vijf jaar lang
Fallon lijdt nog steeds onder de gevolgen van een heftige brand die haar voor het leven heeft getekend. Op de dag dat ze naar New York verhuist, ontmoet ze Ben. Ze brengen de rest van de dag samen door en op het vliegveld spreken ze af elkaar de
komende vijf jaar jaarlijks op deze datum en plek te zullen ontmoeten. Maar wat gewoon een leuke afspraak lijkt, zou voor Ben weleens meer kunnen zijn. Heel veel meer. 

November was de maand van de chicklits en de feel good boeken. Want er was weinig ruimte in mijn hoofd voor meer. Dit boek heeft mijn helemaal in zijn greep gehouden: ik vond het zo hartverscheurend mooi, ik kon bijna niet stoppen met lezen. En dan die plot twist! Het was het eerste tweede boek van Colleen Hoover dat ik las, en ik ben heel erg benieuwd naar meer!

10. Een boek met een specifieke datum in de titel

***

Tussenstand Verbeelding Book Challenge: 22/30
Tussenstand Goodreads Reading Challenge: 48/35

***

Wat lazen jullie in november?
En hebben jullie nog leestips of must-reads?

***

Lees ook

Vriendjes worden op Goodreads? Hier kan je mijn profiel vinden!

27 gedachtes over “Verbeelding Book Challenge 2020 | uitgelezen in november

  1. Huh? Was dat je eerste boek van Colleen Hoover? Ik las nochtans in de zomer een boek van haar dankzij een tip van jou. En ik dacht dat ik ze hier al enkele keren had zien passeren, neen?

    Like

  2. Colleen Hopver ken ik niet. Maar door jouw reacties en alle anderen die reageerden, ben ik nu wel heel benieuwd 😉. Ga ik zeker eens bekijken!

    Like

  3. Oh, die 9 november heb ik een keertje meegenomen toen ik het in de Kringloopwinkel tegenkwam. Tot nu toe is het er echter nog niet van gekomen om het ook effectief te lezen. Wel leuk dat ik nu alvast weet dat het de moeite is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.