Verbeelding Book Challenge 2020 | uitgelezen in april

Voor de zesde keer op rij neem ik dit jaar deel aan de Verbeelding Book Challenge. Want: lezen is geweldig en #nevernotreading en al.
Heel wat volgers hier zijn ook boekenverslinders, dus daarom blijf ik maandelijks leesupdates delen.

Ook april was niet zo’n geweldige leesmaand, met amper één uitgelezen boek. Het hadden er twee kunnen zijn, maar het andere boek las ik vandaag pas uit. Dat is dus pas voor de volgende update :-).

Zestig dagen (Gillian King) – 4*

Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont daar ook. Hij heeft een leuke baan en een goede relatie, maar als hij Emma na al die jaren terugziet, begint zijn zekerheid te wankelen. Eef, Jespers vriendin, ziet met lede ogen aan hoe Emma en Jesper steeds closer worden. In een laatste poging om haar relatie te redden eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar mogen hebben, zodat ze Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij haar hoort. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze zestig dagen komen?

In tijden van onrust en chaos lijkt een ontspannende, voorspelbare chicklit voor mij de beste keuze te zijn. Dit is het tweede boek dat ik lees van Gillian King, en ook hier heb ik van genoten.

11. Een boek met een getal groter dan twintig in de titel

***

Tussenstand Verbeelding Book Challenge: 9/30
Tussenstand Goodreads Reading Challenge: 17/35

***

Wat lazen jullie in april?
En hebben jullie nog leestips of must-reads?

***

Lees ook

Vriendjes worden op Goodreads? Hier kan je mijn profiel vinden!

25 gedachtes over “Verbeelding Book Challenge 2020 | uitgelezen in april

 1. Ik lees de laatste weken vooral Flair en Libelle om mijn leesplezier terug te vinden. Gelukkig tussendoor ook wat boeken kunnen lezen. Ik hoop dat het de komende maanden wat betert met dat lezen!

  Like

 2. Ik vind in deze periode tv kijken moeilijker dan lezen. April was mijn grootste leesmaand ooit, denk ik, met 14 boeken op de teller. Mijn deelname aan de magical readathon zal er zeker ook mee te maken hebben, want ik voel dan wel een grotere drang om puntjes af te vinken, meer dan bij een jaarlange uitdaging zoals de verbeelding challenge.
  Normaal komt mijn april-gelezen blog maandag online 🙂

  Like

 3. Ik heb nog niets van Gillian King gelezen. Wel las ik eind april nog eens een Katie Fforde boek en dat deed me jammer genoeg beseffen dat deze schrijfster me niet langer kan bekoren. Vroeger las ik haar verhalen wel graag maar de vorige keer vond ik het niet al te denderend en dit keer was ik zelfs opgelucht toen ik het einde van het boek had bereikt. Het ziet er dan ook naar uit dat er een aantal boeken uit mijn mini-bib gaan verdwijnen.

  Like

 4. Mijn update van april verschijnt morgen maar ik las ook maar één boek uit. Ik ga jouw boek wel onthouden, want lijkt me wel eentje te zijn dat perfect bij mijn huidige stemming past 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.