De blog-a-thon van Céline

Vorige weer ergens las ik een blogpost van Céline, over een blog-a-thon die ze op poten had gezet. Ik las ‘m, maar liet de tab nog even open staan, want vol hoofd en niet weten wat eerst gedaan en zo. Vroeger deed ik al eens mee aan een blogchallenge, maar dat was altijd extra druk. Die kan ik nu wel missen.

Maar toch bleef deze door m’n hoofd spoken. De voorbije weken zijn zo’n chaos geweest, maar mijn blog beschouw ik als eventjes rust. Het is mijn plekje, even tijd voor mezelf, en eerlijk delen hoe ik me voel.
Gisterenavond besliste ik dus: even een boost voor mijn blog, en zeven dagen op rij wat extra tijd in mijn blog steken. Want deze blog-a-thon is zeker een haalbare!

De blog-a-thon in het kort

 • van 27 april tot en met 3 mei 2020
 • 7 dagen op rij met je blog bezig zijn (dat is niet noodzakelijk 7 dagen op rij een blog publiceren)
 • voor zowel beginnende als meer ervaren bloggers
 • niks moet – you do you – maar Céline geeft heel wat inspiratie in de leidraad in haar blogpost
 • er is een Instagram-chatgroep voor wie wil
 • als je iets deelt op sociale media kan je #celinesblogathon2020 gebruiken

Hoe ik de blog-a-thon ga aanpakken

Gisteren heb ik me een beetje beziggehouden met het opkuisen van mijn conceptberichten. Ha, eigenlijk is dat dus al één opdrachtje voltooid! Nee, veel niet-meer-zo-relevante berichten werden verwijderd, en ik ontdekte ook heel wat dubbele of gelijkaardige concepten. Feit is dat er in mijn conceptberichten heel veel inspiratie zit, dus ik ga daarmee zeker aan de slag.

Op mijn blogplanning staan alvast: een Count your blessings post, een #kookboekweekverslag met een leuke give-away en wellicht ook een kijkje in mijn bullet journal van 2020 (hiervoor moeten er nog foto’s gemaakt worden).

Nog iemand die zin heeft om mee te doen?

29 gedachtes over “De blog-a-thon van Céline

 1. Ja, dat klinkt me als muziek in de oren. Alleen wordt het een hele uitdaging om dat gerealiseerd te krijgen, maar ik merk hoe mijn hoofd helemaal volloopt en er op den duur niks meer komt. En ik kijk ernaar uit om rond te lezen bij wie ook meedoet 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Allemaal nieuwe berichten lukt hier ook niet, maar er staat enorm veel in concept klaar. We zien wel als het lukt of niet. Niks moet, alleen een duwtje in de rug om het hier weer wat levendiger te maken!

   Like

 2. Onbewust heb ik vandaag al een beetje meegedaan want ik heb ook zitten opkuisen in mijn concepten 🙂
  Misschien toch eens gaan kijken naar die inspiratie van Celine en meedoen.

  Like

 3. Ik heb het even overwogen toen ik Céline’s blogpost las maar eigenlijk kan ik me de laaste tijd maar amper op het bloggen focussen. Dus ik ga de challenge overslaan en gewoon blijven proberen om af en toe iets in elkaar te flansen.

  Like

 4. Ik maak van dit lange weekend een blogweekend en ik hoop maandag met nieuwe blogs te komen. Het paste allemaal even niet meer in mijn planning maar ik voel dat ik er weer nood aan heb.

  Like

  • Ook een blogdip zal iedereen wel eens hebben. Bij mij is het even net het omgekeerde: heel veel inspiratie, en in het verlengde weekend probeer ik heel wat uit te werken, zodat er wat klaarstaat voor de komende weken. Want als ik nu ineens nog een week elke dag ga bloggen, zal er snel weer een dip zijn…
   Ik kijk al uit naar jouw nieuwe berichten!

   Geliked door 1 persoon

 5. hmm compleet gemist…ik moet echt leren mijn blogfeed sneller bij te lezen, ik hinkel meestal 2-3 weken achterop. Gek genoeg is regelmatig posten voor mij prioritair en is andere posts lezen zoals nu, enkel op rustiger momenten maar soms hele perioden niet.

  Jammer, het leek me een heel leuk concept om mee te doen.

  Like

 6. […] De blog-a-thon van Céline enkele weken geleden gaf me een duwtje om wat meer aan mijn blog te werken, maar het viel helaas ook weer even stil. Er was (en is nog altijd) de zware combinatie thuiswerk-kleuter, en vorig weekend had ik grote plannen om op zondag voor mijn blog te schrijven maar toen was er een enorme migraine-aanval. Niét leuk. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.