Count your blessings #15

Door regelmatig je blessings, of kleine gelukjes, neer te schrijven, sta je bewuster stil bij al die kleine, mooie dingen in je leven.
Al een tijdje zie ik bij Gerhilde en Silke ‘Count your blessings’-berichten voorbij komen; Haaike noemt ze ‘Silberstreifen’ en Leen ‘Gouden randjes’. Ik vind ze elke keer zó leuk om te lezen, dat ik besloot om ook mee te doen met deze leuke rubriek. Al een tijdje schrijf ik mijn blessings in mijn (papieren) agenda, maar nu deel ik ze ook hier op mijn blog.

Hiervan werd ik de afgelopen weken een beetje gelukkiger:

dankzij mijn man, kort na mijn val, toch naar de Boekenbeurs kunnen gaan ♥ een spontane knuffel van Eva Daeleman krijgen omdat ik vegan en glutenvrije granola voor haar had gemaakt ♥ heel veel hulp aangeboden krijgen na mijn val, ook uit onverwachte hoek ♥ onze kinesist, die een paar uur na mijn telefoontje thuis langs kwam om mij tips te geven om met de pijn na mijn val om te gaan, en me te tonen welke bewegingen ik wel en niet mocht maken ♥ een prachtig decoratiestuk met bloemen krijgen van mama, als beterschapsgeschenk ♥ hulp durven aanvaarden ♥ papa die helpt met klusjes ♥ vers gewassen peuterkind ♥ veel werk verzetten op een thuiswerkdag, en ondertussen podcasts luisteren ♥ de perfecte avocado ♥ een mailtje van mama na een nieuw blogbericht ♥ enkele uren ongestoord kunnen koken, als B. en J. gaan zwemmen zijn ♥ J. die klokje rond slaapt (zeldzaamheden, daarom in deze rubriek) ♥ vriendschappen met mama’s van vriendjes van J. ♥ bijpraten met een ex-collega ♥ samen onze eerste kerstboom versieren ♥ een vriendin die me laat weten dat ze een fiekefatjerietjes-kerstdiner zal houden ♥ een opgeruimde keuken na een kook- en bakmarathon ♥ bakken voor de Warmste Week ♥ een onbekende buurvrouw die zegt hoe mooi de ogen van J. zijn ♥ mijn recept voor pompoenlasagne zien terugkomen in de weekmenu-nieuwsbrief van Knack Weekend ♥ weinig lichtvervuiling in onze buurt, waardoor we naar de sterren kunnen kijken (en de verwondering van J. hierover) ♥ van grote kuis doen als B. en J. weg zijn, zodat het huis eens langer dan 10 minuten proper blijft ♥ kerstkaartjes in de brievenbus ♥ een goed gesprek met mijn baas over het afgelopen jaar ♥ bijna vakantie!

Wat zijn jullie kleine gelukjes?

14 gedachtes over “Count your blessings #15

 1. amai jouw recept in de Knack…megacool

  maar auw auw voor je gebroken staartbeen. Pijnlijk en lastig klinkt dat. Toch wel mooi lijstje hoor.

  hartjes voor een vers gewassen peuterkind. Daar wil je toch stiekem hele tijd aan ruiken eh 😉

  Like

  • Het was in een online artikel, maar dan nog! 🙂
   Gelukkig is de staartbeenlast zo goed als verdwenen. Oef, want dat was echt afzien…
   En gewassen peuterkindertjes zijn elke keer weer om aan te blijven ruiken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.