Linkjesliefde #11

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Als een artikel over ‘introvert zijn’ gaat, lees ik het altijd wel graag. Deze van Merel was zo’n pareltje.

Evi schreef een heel herkenbare post over kleuters.

♥ En ook bij de blogpost van Annelies over kleuters zat ik de hele tijd ja te knikken.

♥ De start van het nieuwe schooljaar ligt al even achter ons, maar de handige tips van Jenni komen doorheen het hele jaar wel van pas!

♥ Ook Leen deelt tips op haar blog en schrijft over haar weekmenuplan.

Annelies schrijft openhartig over haar perfectionisme, en wat dat met haar en haar blog doet. Authentieke blogposts, hartjes daarvoor!

♥ Ik kan het niet meer verbergen: hier zit een grote fan van de blog ‘Moederschip’. Deze keer maar liefst drie linkjes: moederhartontploffingen, herfstliefde en typische mamadingen deel 4.

♥ Peuters / kleuters en taal, het is iets magisch. Ga zeker eens lezen bij Kristien!

Isabel begon een bullet journal na het lezen van één van mijn blogberichten. Leuk om te zien hoe zij werkt!

♥ Elise schreef een boek over autisme en ADHD, en hoewel ik niet in die vakjes ‘pas’ (denk ik), zijn veel dingen uit deze blogpost wel heel herkenbaar.

♥ Er zijn weinig blogs waar ik álles lees, maar die van Lieselotte is er één van. Onlangs schreef ze over de saaiheid van perfectie, en ik vond het confronterend. Wijze lessen, en het artikel heb ik opgeslagen om later nog eens opnieuw te lezen.

♥ Kelly en Anouck, een heldinnenduo. Ik luister trouw naar al hun podcasts, maar die over digitale detox is hier zeker een hartje waard!

♥ Wij krijgen zo veel opmerkingen en goed bedoelde raad over ons gezin. Dat eentje geentje is, en dat we Juliette eenzaam zal zijn zonder broertje(s) of zusje(s). Daarom was ik heel blij toen ik een blogpost las bij Ilona, over de vooroordelen van enig kind zijn.

Leen schrijft vaker persoonlijke blogposts over haar zoektocht naar rust in de drukke maatschappij (authenticiteit!), en pleit voor meer rust en dat het allemaal ook eens een beetje minder mag.

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

Advertentie

21 gedachtes over “Linkjesliefde #11

  1. Oh hier zit duidelijk een topfan 😀 Merci! Zelf heb ik deze maand weer genoten van le coeur à marée basse. Ik wou dat ik zo’n tekentalent had. En jouw vegan posts kan ik ook wel smaken 😉

    Like

  2. Dank je wel voor de vermelding Sofie! Naast recepten probeer ik soms ook een inkijk te geven in mijn persoonlijk leven. Niet altijd makkelijk, want ik wil niet alles “zomaar” online gooien, maar langs de andere kant wil ik ook geen perfect plaatje van mezelf ophangen. Fijn om te lezen dat die posts gesmaakt worden :). xx

    Like

  3. Ik vind het altijd een beetje vreemd wanneer iemand ongevraagd raad geeft. Dat mag dan wel goedbedoeld zijn maar waarom zou iemand anders zich moeten inmengen met hoe groot of klein jullie gezin is. Dat is toch een keuze die je als koppel maakt en zoals je zelf al aangeeft gaat het zijn van een enig kind ook voordelen hebben. Net zoals het hebben van broers en zusjes ook wel eens een nadelen zal hebben. Alles heeft immers voor -en nadelen dus ik begrijp echt niet waarom mensen zich geroepen voelen om jullie in een specifieke richting te duwen. Niets van aantrekken zou ik dus zeggen. Ook al besef ik dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.