Linkjesliefde #9

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ O, de herkenbaarheid! Ik maak er geen geheim van dat ik vaak vroeg ga slapen. En ook voor Kathleen is slaap hoofdprioriteit.

♥ Perfecte mama’s bestaan niet, en daar schreef Sanne een blogbericht over. Pick your battles, daar komt het op neer. En die van mij zijn alvast niet fashion en make-up, maar wel kleurrijk en lawaaierig speelgoed in huis en af en toe de tv als redding tijdens het (vers!) koken.

♥ Een ‘count your blessings’, maar dan alleen over dingen die met boeken te maken hebben. Alleen Liesbet kan dat!

Liese kan met weinig woorden zo veel moois zeggen.

Irene schrijft over gewoon schrijven, zonder al te veel na te denken. Dat zou ik zelf ook vaker moeten doen, want meestal schrijf ik wat, om het vervolgens te wissen, omdat ik denk dat niemand het zal willen lezen…

♥ Een instant goed gevoel, dat krijg ik bij deze blogpost van Irene.

♥ Of ik mij aangesproken voel in deze brief? Het zou keihard kunnen van wel.

♥ Dat me-time een andere invulling gekregen heeft sinds ik mama ben, dat is een feit. Net zoals Kristien vraag ik me ook geregeld af wat ik vroeger allemaal deed met mijn vrije tijd. Ik moet me zowaar verveeld hebben!

♥ 24/7 mama zijn, dat is best slopend. Een time-out voor ouders, dat moet ook eens kunnen, vindt Sanne (en ik ben het met haar eens).

♥ Nog eentje van Irene (tja, het moet daar maar zo interessant niet zijn!): eentje over hooggevoeligheid deze keer. Een thema waar ik graag over lees, en waarover ik altijd meer wil te weten komen.

Renilde schrijft over het onbegrip van ‘de mensen’ op haar burn-out. Jammer, dat iedereen altijd zo snel een oordeel klaar heeft… Toen ik jaren geleden een hele tijd noodgedwongen thuis zat met een stevige klierkoorts, wat dat een van de eenzaamste periodes uit mijn leven. En fysiek is er niks zichtbaar mis, dus waarom kan je dan niet werken? Er zou wat meer mildheid moeten komen, want dat is wat iedereen nodig heeft…

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

9 gedachtes over “Linkjesliefde #9

  1. Ja, dat kan ik. 🙂 Merci voor het delen van mijn blogpost. Zo leuk dat die een plaatsje in jouw lijst kreeg. Natuurlijk heb ik ook niet-boekgerelateerde geluksmomenten maar dit jaar waren er echt al opvallend veel mét boeken geweest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.