Count your blessings #11 (7/40)

Door regelmatig je blessings, of kleine gelukjes, neer te schrijven, sta je bewuster stil bij al die kleine, mooie dingen in je leven.
Al een tijdje zie ik bij Gerhilde en Silke ‘Count your blessings’-berichten voorbij komen; Haaike noemt ze ‘Silberstreifen’ en Leen ‘Gouden randjes’. Ik vind ze elke keer zó leuk om te lezen, dat ik besloot om ook mee te doen met deze leuke rubriek. Al een tijdje schrijf ik mijn blessings in mijn (papieren) agenda, maar nu deel ik ze ook hier op mijn blog. Hiervan werd ik de afgelopen weken een beetje gelukkiger:

plantenstekjes krijgen van mijn broer ♥ de rust in huis na een drukke namiddag met bezoek ♥ de rust op de baan op zondag ♥ flanellen lakens op het bed als we bij mama gaan logeren (de vorige count your blessings dateert van januari, dus deze is nog aanvaardbaar vind ik :-)) ♥ vriendinnen blij maken met echte post ♥ de zon zien opkomen als ik op het werk aankom (ondertussen is het al licht als ik vertrek) ♥ een lief berichtje krijgen van een vriendin op complimentendag, om te zeggen dat ze mij een supermama vindt ♥ als een vriendin van een vriendin, ook een vriendin wordt ♥ tulpen krijgen ♥ heel veel begrip van collega’s en bazen, toen ik even crashte op het werk ♥ een onverwacht bezoekje van mijn broer, schoonzus en neefje ♥ Juliette haar smoeltje als ze haar pappie terug ziet na 9 dagen ♥ Juliette haar smoeltje als ze dan ook nog eens een Minnie Mouse knuffel cadeau krijgt ♥ een Minion knuffel vinden op een tweedehandsbeurs van de Gezinsbond voor 20 cent (onze peuter doet niet liever dan naar ‘miejons’ kijken tegenwoordig) ♥ 11 nieuwe planten krijgen van mama ♥ een nieuw plantenhoekje inrichten in huis, met een kastje dat ik van mémé kreeg en dat al een tijdje in het tuinhuis stof stond te vergaren ♥ enkele uren hulp van mama en papa in de tuin, waardoor alles lentekaar is ♥ vrije woensdagvoormiddagen, sinds J. naar school gaat, waardoor ik – naast huishoudelijke taakjes – tijd vind om rustig te bloggen

Wat zijn jullie kleine gelukjes?

12 gedachtes over “Count your blessings #11 (7/40)

  1. Ik vond het al een mooi kastje toen ik het op je Instagram zag verschijnen maar wat leuk dat het ook echt een familiestuk is. Dat maakt het alleen maar nog fijner. Enkele van mijn geluksmomenten: een lief berichtje op een moeilijk moment, de oorzaak voor pijnklachten ontdekken en blij zijn dat het niets schadelijk is (op de extra pijn na alleszins), knuffels van mijn nichtje, neefjes en manlief, na een bezoekje aan de kapper ontdekken dat mijn krullen er weer meer doorkomen, een nieuw stippenkleedje vinden op het moment dat het vorige echt aan vervanging toe is, dat de slotenmaker mijn stukgescheurde Hogwarts-handtas kon repareren, …

    Like

    • Het scheelde niet veel, of het werd naar het containerpark gebracht. Toen had ik er niet meteen een plaatsje voor (ik dacht eerder aan onze slaapkamer, maar mijn man vond dat maar niks). Ineens vielen alle stukjes op hun plaats, en ik ben er nog steeds elke dag blij mee!
      Ook fijne geluksmomentjes bij jou!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.