40 dagen bloggen – (een valse) start (1/40)

Terwijl heel wat bloggers al enkele dagen bezig zijn met bloggen voor #40dagenbloggen, kon ik alleen maar een beetje vanaf de zijlijn toekijken. Ik had naar de start toegeleefd, zeker omdat we een weekje kinderloos waren en ik dus wat vooruit zou kunnen schrijven. Maar hevige hoofdpijn, die startte op maandag, strooide helaas roet in het eten. Niet alleen de start van 40 dagen bloggen viel in het water, maar ook de hele week.

Nog nooit eerder heb ik last gehad van zo’n hoofdpijn; en zelfs vrij sterke pijnstillers brengen weinig verlichting. Volgens de huisarts treden fysieke ongemakken vooral op in periodes van rust, en gezien de heftige tweede helft van vorig jaar klinkt dat allemaal niet zo onlogisch.
Dus een beetje rust drong zich op. Veel meer dan slapen en wat rusten is dus niet gebeurd…
Ondertussen is het iets beter, maar er is nog steeds hoofdpijn. We zullen zien wat de rest van de week brengt…

Maar nu terug naar #40dagenbloggen!

In 2016 nam ik al eens deel, en met succes. Vorig jaar schreef ik me in, maar dan is het een beetje de mist in gegaan.
Dit jaar wil ik opnieuw een poging wagen, met als persoonlijk doel 20 x bloggen tijdens de periode van 40 dagen bloggen. Met 63 conceptberichten lijkt me dat wel haalbaar!

Terwijl het buiten heel erg aan het stormen is, maak ik een lijstje met blogideeën op, en ook hier zullen we wel zien waar het ons brengt.

Maar zeg eens, lieve lezer, zijn er dingen waarover jullie hier eens willen lezen?

24 gedachtes over “40 dagen bloggen – (een valse) start (1/40)

 1. oh damn, die hoofdpijn lijkt me zo vreselijk. Hopelijk snel beter.
  Het is mij ook wel al vaker opgevallen dat ik hoofdpijn op zaterdag heb, dus dat klopt wel dat die opkomt net wanneer de adrenaline en stress wat wegzakt. Klote eh.

  Succes met de blogchallenge!

  Like

  • Het was geen lachertje… Constante pijn, en geen pijnstillers die werkten, zorgde voor een enorm vermoeid gevoel. Rust is het enige dat helpt, maar je kan niet geloven hoe hard ik uitkijk naar het uitwerken van blogideeën én terug kunnen gaan werken!

   Like

 2. Waar wil ik eens over lezen? Wel ik zou graag wel eens willen weten hoe jij je weekmenu organiseert. Want ik zie je vaak koken uit kookboeken terwijl ik net wekelijks terugval op dingen die ik al kan om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Ik zou graag wat vernieuwende dingen verwerken in mijn weekmenu dus tips & tricks daarrond zijn welkom. Eerder kook-timemanagement dus, denk ik haha.

  Like

 3. Dat van dat ziek worden in een rustige periode klinkt echt heel herkenbaar. Hier is het meestal ook zo. Dan heeft manlief een weekje vakantie en wordt hij al tijdens de eerste dagen ziek. Hopelijk ben je ondertussen weer helemaal beter. Veel succes met het 40dagen bloggen.

  Like

  • Het is jammer dat het zo moest, maar de rust van een dochtervrije week heeft er wel voor gezorgd dat het niet nóg erger zou worden. Ondertussen ben ik aan de beterhand, maar ik doe het nog even rustig aan omdat ik geen zin heb in een terugval…

   Like

 4. Ik kan er alleen maar van dromen om zoveel draft berichten te hebben staan 🙂 Alle gekheid op een stokje, ik hoop dat je hoofdpijn snel betert, want ik weet uit ervaring hoe pijnlijk, vervelend en vermoeiend dat kan zijn. X

  Like

 5. Ik hoop dat de hoofdpijn ondertussen weer helemaal verdwenen is! Herkenbaar alleszins wel om een terugval te hebben net op het moment dat je even rust kan nemen.
  Hier ook rond de 60 conceptberichten… nu nog tijd vinden om die allemaal uit te werken, ahum 🙂

  Like

 6. Over de tuin! 🙂 Hopelijk voel je je intussen beter. Ik kan erover meespreken, dat de effecten soms pas te merken zijn in de rust na een stressvolle periode…

  Like

  • Ik had er gisteren nog over met mijn mama, dat we veel te gehaast leven en dat ons lichaam de kans niet krijgt om dingen te verwerken. We zouden allemaal eens wat vaker ‘niets’ moeten doen, maar was het maar zo eenvoudig 🙂

   Like

   • Ja, ‘vervelen’ is tegenwoordig een kunst eens je volwassen bent. Je hoofd is altijd wel met iets bezig: koken, lezen, tv kijken, luisteren naar een podcast, allez ja…. Hoe doet ge ‘niks’ he?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.