Count your blessings #10

Door regelmatig je blessings, of kleine gelukjes, neer te schrijven, sta je bewuster stil bij al die kleine, mooie dingen in je leven.
Al een tijdje zie ik bij Gerhilde en Silke ‘Count your blessings’-berichten voorbij komen; Haaike noemt ze ‘Silberstreifen’ en Leen ‘Gouden randjes’. Ik vind ze elke keer zó leuk om te lezen, dat ik besloot om ook mee te doen met deze leuke rubriek. Al een tijdje schrijf ik mijn blessings in mijn (papieren) agenda, maar nu deel ik ze ook hier op mijn blog. Hiervan werd ik de afgelopen weken een beetje gelukkiger:

voor het eerst in jaren nog eens gaan zwemmen, met man en dochter, en dat heel plezant vinden ♥ mijn nieuwe collega’s, waarvan enkele graag thee drinken en fan zijn van de pukka thee die ik meebracht én waarvan zo goed als iedereen enorm graag taart eet ♥ ondertussen al vier babies die verwacht worden in onze omgeving in het voorjaar / de zomer ♥ hulp van mijn man bij puntje 20 van de Verbeelding Book Challenge 2019 ♥ het vriendje van J. dat komt spelen ♥ echte post onder de vorm van tientallen kerstkaartjes ♥ een kaartje van mijn bff, om mij succes te wensen op mijn nieuwe job ♥ een leuke blogdate met Isabelle ♥ spontane babbels op de trein ♥ ex-collega’s terugzien ♥ vlot verkeer tijdens de kerstvakantie ♥ het smoeltje van J. als ze naar Maya de bij mag kijken (wij zijn totaal niet pro Studio 100, maar met Maya kan ik nog leven) ♥ voor het eerst in jaren een rustig verjaardagsweekend, ik had daar echt nood aan (vriendjes: volgend jaar weer een feestje, beloofd!) ♥ mijn schoonouders, die een weekend op J. pasten (en dat ook geweldig tof vonden) ♥ een kaartje van Haaike om me succes te wensen op mijn nieuwe job ♥ verjaardagspost van mama, die altijd de mooiste kaartjes weet te vinden (zie foto) ♥ een opgeruimd huis (de volle twee minuten dan toch) ♥ kaartjes bestellen bij papierenwolk, en die supermooi verpakt toegestuurd krijgen ♥ nog snel een bestelling bij Pit&pit plaatsen de avond voor ik een dagje thuis kon werken ♥ via Instagram een tweedehands peuterbedje op de kop kunnen tikken ♥ voor de eerste keer met J. naar de plaatselijke bibliotheek gaan, en er een recent boek vinden dat ik zelf wou lezen ♥ op de vraag aan Juliette wat we vandaag na school gingen doen als antwoord krijgen: ‘bib, mama’ (we waren woensdag pas geweest)

Wat zijn jullie kleine gelukjes?

8 gedachtes over “Count your blessings #10

  1. Dat kaartje van je mama is echt super leuk. Nu zijn kaartjes eigenlijk sowieso leuk en ik vind het jammer dat ik er de laatste tijd even niet aan toe lijk te komen om ze te knutselen, schrijven en versturen. Maar binnenkort komt het er hopelijk weer wel van. De kerstkaartjes heb ik trouwens nog steeds niet opgeborgen omdat ik het zo fijn vindt om al die lieve wensen tegen de muur te zien hangen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.