Linkjesliefde #7

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Op deze site kun je een test doen om te weten te komen wat voor soort lezer je bent. Leuk om te doen! Ik ben een gelukzoeker, als jullie het willen weten :-).

Nina schrijft wat haar blog haar allemaal al heeft opgeleverd. Heel mooi, en ook herkenbaar.

♥ De laatste weken is er heel wat te doen rond het authentieke van bloggen. Onder andere Kathleen, Stephanie en Kelly schreven er hun mening over, en ik kan me volledig aansluiten bij wat zij ervan vinden. Het blijft een moeilijke, want ik deel hier ook graag reviews van kookboeken die ik toegestuurd krijg. Het vermoeiende is dat je je moet verantwoorden als je over dingen schrijft die je wel zelf hebt gekocht…

♥ De blog van Sanne is er ééntje waar ik graag vertoef. Graag gelezen: het moederschap in spreekwoorden (hi-la-risch!), een beetje nostalgie en introvert en mama.

♥ Na dit bericht van Isabelle zal het liedje van Kommil Foo nooit meer hetzelfde klinken.

♥ Talitha heeft een blog, en een heel leuke ook. Ga zeker haar dingen die ertoe doen eens lezen!

♥ Isabelle is ook fan van bakken, maar ik was er nog niet eerder op gekomen om een lijstje te maken van alle dingen die ik nog eens wil bakken.

♥ Eentje van Kathleen dat iedereen eens zou moeten lezen. Soms is het moeilijk en pijnlijk, soms een persoonlijke weloverwogen keuze waar je je niet voor zou moeten verantwoorden.

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

Advertentie

13 gedachtes over “Linkjesliefde #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.