Try Vegan | weekmenu #1

In oktober organiseren EVA en BE Vegan de Try Vegan-challenge. Net zoals tijdens Dagen Zonder Vlees, zal ik deze maand hier mijn weekmenu’s delen. Misschien kan ik jullie hiermee inspireren? 

De foto’s die ik van de gerechten maak zijn met een smartphonecamera gemaakt, en aan de styling van de borden is geen extra aandacht geschonken. Zo zien jullie het eten zoals het écht is!

maandag 1 oktober: Pasta verde (pasta met een groene saus met broccoli, erwtjes en spinazie).

dinsdag 2 oktober: Een restje van maandag.

woensdag 3 oktober: Pompoencurry met spinazie. Ik maakte ook nog pompoen-paprikasoep, maar daar heb ik geen foto van.

donderdag 4 oktober: Een restje van woensdag.

vrijdag 5 oktober: Wraps met gebakken paprika en tofureepjes, rijstnoedels en guacamole. Eén van onze favorieten!

zaterdag 6 oktober: Een plantaardige poké-bowl bij Réliva in Brugge. Superlekker! Als dessert deelde ik een stuk vegan carrot cake met een vriendin (die aten we bij The Gulliver Tree, ook in Brugge).

zondag 7 oktober: Pad Thai. Nog één van onze favorieten!

Op het weekmenu van afgelopen week staan veel van onze favoriete gerechten. Dat heeft namelijk een goeie reden! Bovenstaand weekmenu werd enkele weken geleden opgesteld, voor een geheim project van Isabelle. Spannend, ik hoor het jullie al denken!
Zij wou namelijk de uitdaging aangaan om te zien of haar man het zou merken als ze een hele week vegan voor hem zou koken. Het vooropgestelde weekmenu is bij ons een beetje veranderd (restjes en zo), maar dat is het leuke aan weekmenu’s: je kan altijd nog een beetje schuiven.
Maar goed, we wijken af! Benieuwd of de uitdaging van Isabelle geslaagd is? Je leest er alles over op haar blog!

Wat aten jullie afgelopen week?

10 gedachtes over “Try Vegan | weekmenu #1

  1. Ik was er een tijdje meegestopt maar bestel nu toch terug maaltijdboxen. Ik heb wel al lekkere dingen gegeten: pasta met een groentensaus, pompoen-kokoscurry, krokant gebakken feta…

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.