Linkjesliefde #6

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ “Ik heb mezelf na een leeshiatus van bijna tien jaar ernstig moeten forceren, dat is waar. Het begin was lastig: ik was niet meer mee, stond naar de rekken in de bib en boekhandel te staren zonder een idee te hebben van wat ik wilde lezen en wat niet. Ik had moeite om in verhalen te komen, omdat mijn leeshart roestig was, en ik niet meer wist welke verhalen mijn hart doen zingen. Maar dat is allemaal zo hard gebeterd.” Niemand kan zo herkenbaar en zo mooi schrijven als Kelly. Tienduust hartjes voor één van haar blogposts met leestips!

♥ Dat het snel gaat, die babytijd. Een huizenhoog cliché, maar het klopt echt wel. Sanne schrijft over wat ze allemaal vergeten is over die zotte tijd, en ik moet toegeven dat ik bij zo goed als élk puntje keihard heb zitten knikken!

♥ Alweer een mooie blogpost van Liese om even bij stil te staan. Over hoe je soms een beetje meer aan jezelf moet denken, en ook terechte reclame voor de podcasts van Werk & Leven!

♥ Blogs lezen vind ik heel fijn, maar filmpjes kijken vind ik af en toe ook al eens tof. En al zeker als ze over boeken gaat, zoals hier bij Heleen. En zo leerde ik ineens ook de Bende van het Boek kennen.

♥ Mirjam blogde eeuwen geleden al voor EVA, maar dat was een beetje verwaterd, helaas. Groot was dan ook mijn vreugde toen ze een tijdje geleden een nieuwe blog begon. Zo goed als élk recept pin ik, maar dit recept voor mokka-speculoos-ijs staat op mijn verlanglijstje, als ik de ijsmachine van mama nog eens mag lenen!

♥ Dat ik introvert ben, is geen geheim. Dat veel andere bloggers dat ook zijn, is volgens mij geen toeval. Liesbet schreef er een heel herkenbare blogpost over! En introverten zijn zeker niet asociaal, want onlangs ontmoette ik Liesbet in het echt, en er is geen seconde stilte geweest!

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

7 gedachtes over “Linkjesliefde #6

  1. Dankjewel voor de vermelding Fieke! Grote groepen zijn mijn ding niet, maar gewoon gezellig met één iemand bijpraten vind ik dan weer ontzettend fijn. Ik vond het dan ook heel erg leuk om je eens offline te ontmoeten en samen van een lekkere chai latte te genieten. Ize heeft gisteren trouwens haar cadeautjes gekregen en het boekje dat we samen kochten was een succes. De vijf andere gelukkig ook.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk lijstje! Ik heb deze zomer de blogpost van Kelly gemist en ben blij hem langs deze weg toch nog even tegen te komen en te lezen want ik herken mezelf er helemaal in. Nu nog even deze van de babytijd lezen: wellicht ga ik al knikkend de lunchpauze in. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.