Linkjesliefde #5

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

♥ Een leuke Instagramaccount met boeken in de hoofdrol (ik kwam er terecht via deze blogpost van Babs).

♥ Terechte reclame voor de blog van Noëmie bij De Standaard. Elke mama (in spe) zou haar blog moeten lezen!

♥ Het zoontje van Evi is niet zo veel ouder dan Juliette, en daarom lees ik heel graag haar mama-blogberichten. Deze is heel erg herkenbaar voor mij!

♥ Over multitasken en (geen) rust in je hoofd. Een mooitje om over na te denken, dankzij Leen!

♥ Als blogger kan je wel hier en daar iets gratis krijgen (en ik geef toe: voor de aankoop van bepaalde producten laat ik me beïnvloeden door bepaalde vrienden/bloggers die ik vertrouw), maar veel influencers zijn helemaal niet geloofwaardig meer en schrijven bijna enkel nog gesponsorde berichten. Romina schreef er een goed stuk over, naar aanleiding van de code voor influencers (die vroegtijdig werd gepubliceerd, en kort daarna weer offline werd gehaald).

Nina, ook een jonge mama, schrijft over dingen die ze nooit ging doen als ze kinderen zou hebben. Ik zou beter ook eens zo’n blogpost schrijven :-).

Sara vindt één kind oké, en ik zal wel niet de enige zijn die blij is dat daarover geschreven durft worden.

♥ Een ondernemer ben ik niet, maar toch heb ik inspiratie gehaald uit dit boekenlijstje van Stephanie!

♥ Niemand zei dat ik hier geen oudere blogposts mocht delen hé? Via Instagram kreeg ik al veel reacties op mijn (mooie!) avocadoplant(en). Dus voor de liefhebbers: Kelly legde al eens in detail uit hoe je succesvol zelf zo’n mooie planten kan kweken.

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

6 gedachtes over “Linkjesliefde #5

  1. Oh wat leuk dat je mijn blogpost vernoemde 🙂 Hele fijne linken naar andere blogposts ook trouwens. Een aantal ervan had ik al gelezen, maar andere dan weer niet. Dus thx voor de tips & fijne nieuwe ontdekkingen.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.