BlogHop

Wellicht val ik in herhaling, maar ik ga het toch nog eens zeggen: één van de leukste en mooiste dingen aan bloggen is voor mij het contact met andere bloggers. In mijn vriendengroep zitten meerdere mensen die ik door het bloggen heb ontmoet, en als er blogevents zijn, voel ik me meestal ook heel goed op mijn gemak.

BlogHop

Deze BlogHop is in het leven geroepen door Nina, om haar en onze lezers te laten kennismaken met nieuwe leuke blogs. Maar jullie leren niet alleen geweldig leuke andere bloggers kennen, er vallen ook prijzen te winnen!

Wat kunnen jullie hier winnen?

Voor de mensen die hier door de BlogHop terecht komen en mij dus (nog) niet kennen, vertel ik graag eerst wat meer over mezelf. Ik ben een jonge dertiger, mama van een dochter van twee en woon aan de rand van Gent. In het professionele leven heb ik een creatieve job, maar ook daarnaast kriebelt het om dingen te maken. Bloggen is één van die creatieve uitlaatkleppen: al sinds 2009 deel ik hier allerhande zaken met jullie, maar de focus ligt/lag altijd op plantaardige recepten. Niet persé gezonde plantaardige recepten, want ik hou heel erg van taartjes en andere desserts maken.
Naast mij uitleven in de keuken, ben ik ook heel graag in onze (moes)tuin bezig. Het wordt stilaan lente, en dat gaat samen met buiten zijn. Heerlijk!
Ook binnen vertoef ik graag, en dan is het meestal met een boek, of met een haakwerkje.

En dat brengt ons naadloos bij het antwoord op de vraag in de titel. Aan één van jullie geef ik een gehaakt olifantje weg. De kleuren mag de winnaar zelf kiezen!
Waarom dit haakwerkje? Haken is één van mijn hobbies, waar ik – helaas – steeds minder tijd voor kan vinden. Deze olifantjes heb ik al een aantal keer gemaakt, maar het is een geweldig patroon en ze zijn superschattig! Deze give-away is een goeie reden om er nog eens eentje te maken…

Hoe kan je hier winnen?

Bij de BlogHop gaat het enkel om de blogs, dus we doen niet van liken en sharen en social media en al. Het enige wat je moet doen is in de comments hieronder aangeven waarom je wil deelnemen aan deze give-away en antwoord geven op de schiftingsvraag: Hoeveel blogposts schrijven alle 8 deelnemers aan de BlogHop tijdens de maand mei?

Enkel de reacties in de comments gelden als deelname.
Deelnemen kan tot en met donderdag 31 mei. Begin juni wordt de winnaar bekend gemaakt.
De winnaar krijgt het pakje met de prijs thuis toegestuurd.

Hop hop hop!

Genoeg over mij nu! De volgende blog waar ik jullie heel graag naar doorstuur is die van Nina, de organisator van deze BlogHop. Heel veel bewondering voor deze straffe madam, die een job combineert met twee kleine kindjes (en daar vaak alleen voor staat met een man met een drukke agenda). Naast werken en moederen is ze ook nog eens bezig met verbouwen, en heeft ze De Kwekerij opgericht. In deze creatieve ruimte van haar woning organiseert ze brainstorm- en andere leuke events voor bloggers (en niet-bloggers). Ik heb haar al een paar keer mogen ontmoeten, en in het echt is ze ook een heel lieve en warme dame. Hopelijk volgen er nog fijne (blog)ontmoetingen!

Enkele blogposts van Nina die ik graag gelezen heb:

Ga dus zeker een kijkje nemen op de blog van Nina!

Andere bloggers die aan de BlogHop deelnemen: Veronique, Lieselotte, Renilde, Kelly, Evi en Bert.

10 gedachtes over “BlogHop

  • Bij nader inzien heb ik een vraag gekozen waarbij mensen liever wat wachten om te antwoorden. Hopelijk vergeten ze dan niet mee te doen. Maar als ze dat wel doen, en jij niet, is dat meer kans voor jou! 🙂

   Like

 1. Oh wat leuk! Wil daar zeker ook eens aan meedoen, aan zo een bloghop. Dan even denken over die schiftingsvraag, ik zal maar meteen iets zeggen he, want anders vergeet ik het toch! Ik denk dat jullie allemaal samen zo’n 21 blogberichten gaan schrijven. En ik hoop dat het klopt, want krullenbol zou heel graag zo’n lief blauw olifantje winnen! 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Wil je geloven dat ik heel de bloghop vandaag net ontdek? Dat heb je met zo’n zieke baby … Ik zou dus postjes kunnen gaan tellen enzo maar ik doe gewoon een wilde gok. 25! Felix zou heel blij zijn met een olifantje. Ik ben vooral ook blij dat ik nieuwe blogs ontdekt heb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.