Count your blessings #4

Door regelmatig je blessings, of kleine gelukjes, neer te schrijven, sta je bewuster stil bij al die kleine, mooie dingen in je leven.
Al een tijdje zie ik bij Gerhilde en Silke ‘Count your blessings’-berichten voorbij komen. Ik vind ze elke keer zó leuk om te lezen, dat ik besloot om ook mee te doen met deze leuke rubriek. Al een tijdje schrijf ik mijn blessings in mijn (papieren) agenda, maar nu deel ik ze ook hier op mijn blog!

onze tuin, die steeds meer vorm krijgt ♥ de hulp die we krijgen in de tuin, van de papa van mijn man ♥ een weekend bij mijn ouders doorbrengen, en niet moeten denken aan koken, … ♥ nog eens een knuffel kunnen haken, dankzij de zorgen van mijn mama voor Juliette ♥ een mailtje van vriendin T., om te zeggen dat ze recepten van mijn blog heeft getest, en dat ze goed werden bevonden ♥ een berichtje van vriendin F., om te zeggen dat ze veel heeft gehad aan het artikel van Bart uit de vorige Linkjesliefde ♥ de lieve reacties van onze buren, die – naast eerst verbaasd over het idee – ontzettend blij waren met mijn aanbod om kraamkost voor hen te koken ♥ werken in de (moes)tuin, en merken dat Juliette ook groene vingers heeft (of gewoon graag speelt met aarde) ♥ een collega, die zijn bakje aardbeien met ons deelt (die eerste aardbei, dat smaakt!) ♥ bloesems everywhere! ♥ de Kaapse viooltjes, die ik ooit van mijn mémé kreeg toen ik op kot ging, die in bloei staan ♥ een give-away winnen bij Miss Pixie ♥ de papa van mijn man die in de paasvakantie niet alleen enkele dagen voor Juliette zorgde, maar die ook al haar kleren en flessen had gewassen, zodat ik niks meer hoefde te doen behalve de dochter platknuffelen ♥ deze woorden horen van de nieuwe rechterhand van mijn baas (uiteraard zonder ‘Alain’ :)) ♥ drie nieuwe avocadoplantjes ♥ taartjes mogen bakken voor de jaarlijkse team barbecue van het werk van mijn man, en van iédereen massa’s complimentjes krijgen, én mijn man die achteraf zegt dat hij trots op mij is ♥ bij de dokter zijn voor de jaarlijkse bloedcontrole, en horen dat ik écht een mooie dochter heb en dat ik goed bezig ben als mama ♥ thuis komen in een volledig gepoetst huis, en met een hoop gestreken kleren (jaja, ook wij zijn eindelijk gezwicht en hebben tijd gekocht onder de vorm van dienstencheques)

Wat zijn jullie kleine gelukjes?

21 gedachtes over “Count your blessings #4

  1. Mooi lijstje! Ik genoot gisteren van een terrasje in de zon, liedjes zingen met Felix (ik zingen, hij lachen) en een zeer productieve werkdag ondanks een paar tegenslagen.

    Like

  2. ik lees een trend in alle count your blessings of zo dat de lente en zon ons kriebels geeft. Leuke interacties had je ook met buren, vrienden enz!

    Mijn count your blessings komen altijd op het einde van de maand op mijn blog

    Like

  3. Heerlijk lijstje, ik word er blij van gewoon van het te lezen 🙂
    Zo tof dat je taarten mocht bakken voor de barbecue van Bart zijn werk en al helemaal dat het zo geapprecieerd wordt!
    En hoera voor zwichten voor poetshulp 😉 Uiteindelijk, als jullie het je financieel kunnen permitteren, waarom dan niet he? Meer tijd voor leuke dingen!

    Like

    • Uiteindelijk koop je tijd hé. Ik heb het echt lang afgehouden, maar ik spendeer de tijd liever met J. nu, of met andere leuke dingen (en noodzakelijke tijd voor mezelf, ook niet te vergeten). Ik denk dat het een goeie beslissing was 🙂

      Geliked door 1 persoon

  4. Ik blijf jouw geluksmomenten graag lezen. Al een geluk dat die dienstencheques er zijn, zo hou je als gezin toch ook nog wat tijd over voor elkaar én knuffels. Van die bloesems werd ik ook gelukkig. Wel jammer dat de bloesem van de achterburen zo snel zijn bloemen verloor door de wind. Gelukkig zijn er nu overal seringenstruiken die heerlijk ruiken. Leuk om ze elkaar zo te zien opvolgen.

    Like

    • Ja, die seringen zijn heerlijk! Niet alleen het uitzicht, maar ook de geur. Eigenlijk zou ik nog het liefst zelf zo’n struik hebben, maar ze overal in het straatbeeld zien opduiken, dat is ook al heel fijn!

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.