Linkjesliefde #3

Vroeger, toen ik alleen maar recepten deelde, las ik bijna uitsluitend foodblogs. Een paar jaar geleden ben ik breder beginnen bloggen, en samen met die wending ontdekte ik ook heel wat andere blogs. Ondertussen is, naast zelf bloggen, andere blogs lezen ook één van mijn favoriete bezigheden geworden. 

In deze nieuwe rubriek deel ik leuke / interessante / aangrijpende / grappige / … blogposts van de afgelopen tijd, want sharing is caring!

Lore schrijft eerlijk over het moederschap. Herkenbaar!

♥ Geen blog deze, maar een bibliotheek die ik tegenkwam toen ik voor het werk aan het surfen was. Prachtig, niet?

♥ Dat brengt me – verrassing – weer bij boeken, en bij het blijven geloven in de goedheid van de mens. Saar schreef een héél mooi stukje gisteren!

♥ Nog eens boeken, maar dan boeken voor peuters. Romina schreef deze en deze blogpost. Aanraders, want ik kocht al enkele van de door haar getipte boeken en ’t is de moeite!

♥ Een mooie ode aan lezen, door Nele.

♥ Kathleen schreef over de toekomst van bloggen.

Deze blogpost van Sara was gericht op Kerst en eindejaar, maar doorheen het jaar zijn er wel meer gelegenheden waar cadeautjes bij te pas komen. Duurzame cadeautjes, altijd interessant!

 

Wat is de leukste / interessantste / aangrijpendste / grappigste / … blogpost die jullie de afgelopen tijd lazen?

24 gedachtes over “Linkjesliefde #3

  1. Bedankt voor het delen Fieke 🙂 duurzame cadeaus zijn inderdaad het hele jaar interessant!
    Ik kom er nu pas terug aan toe van wat blogposts te lezen (en te schrijven), dus ik ga meteen aan de slag met de andere links die jij deelde 😉

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.