Easy Vegan – weekmenu #3

In november organiseert EVA de Easy Vegan-challenge. Net zoals tijdens Dagen Zonder Vlees, zal ik tijdens Easy Vegan hier mijn weekmenu’s delen. Misschien kan ik jullie hiermee inspireren? 

De foto’s die ik van de gerechten maak zijn met een smartphonecamera gemaakt, en aan de styling van de borden is geen extra aandacht geschonken. Zo zien jullie het eten zoals het écht is!

woensdag 15 november: ’s Middags een restje van de venkelsalade van dinsdag. In de namiddag bakte ik bananenbrood met chocolade.

’s Avonds aten we een overheerlijke risotto met pesto!

donderdag 16 november: Een restje pad thai van dinsdag (van mij) en een restje venkelstoofpot (van mijn collega) als lunch, en ’s avonds risotto.

vrijdag 17 november: Er was genoeg risotto om er nog eens van te eten als lunch… ’s Avonds gingen we met het team eten bij Eat Love Pizza, en ik at een pizza met een soort wortelcrème en geroosterde groenten. Lekker, maar vrij zwaar, en het mocht wat meer gekruid zijn.

zaterdag 18 november: Weekends zijn de max, want dan is er meer tijd om te koken. Ik maakte een Harira (Marokkaanse maaltijdsoep) als lunch.

Ik bakte ook nog een citroen-bosbessencake.

En ’s avonds at ik tofu met pindasaus en worteltjes en aardappelen.

zondag 19 november: Restjes zijn altijd lekkerder dan het gerecht op zich, en de tofu met pindasaus, patatjes en worteltjes smaakte me veel meer zo met alles door elkaar en een berg koriander erbovenop.

’s Avonds stond ik een tijdje in de keuken, maar het resultaat was een heerlijke enchilada-ovenschotel.

maandag 20 november: Het was weer teamwork met mijn collega ’s middags: ik had een restje Harira voor twee personen mee, zij een pasta met broccoli en zelfgemaakte vegan parmesan.

’s Avonds aten we de rest van de enchilada’s op.

dinsdag 21 november: ’s Middags had mijn collega pasta met paprika en snijbonen mee (geen foto, maar wel lekker!). ’s Avonds maakte ik een champignonstroganoff met pasta. Supersimpel, en superlekker!

Doen jullie mee aan Easy Vegan?
Wat aten jullie afgelopen week?

 

 

Advertenties

7 gedachtes over “Easy Vegan – weekmenu #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.