Bloggers voor Bloggers Blogmeet | 5 november | Gent

Bloggen is tof, en samen komen met andere bloggers is nog toffer! Daarom organiseren Eline (Plutomeisje) en Nina (MissBliss) op zondag 5 november (van 14:00-17:00) een informele blogmeet!

De focus van deze blogmeet ligt op elkaar helpen. We gaan in kleine groepjes discussiëren over vragen waar je als blogger mee zit.
Hoe sta je tegenover commerciële samenwerkingen? Is een eigen domein noodzakelijk? Hoe maak je goeie productfoto’s? Wat zijn de tips&tricks voor Instagram of Facebook?
Er komen heel veel vragen aan bod (leuke, losse vragen, maar ook de iets serieuzere), en jullie kunnen via het inschrijvingsformulier zelf ook vragen insturen.

Eline, Nina en ik moeten alles nog een beetje verder uitwerken, want het is de eerste blogmeet die we op deze manier organiseren. Maar dat het gezellig wordt, dat staat al vast!

Deelnemen aan de blogmeet is gratis, maar we willen er wel een potluck van maken: iedereen brengt iets van eten of drinken mee, en zo hebben we samen een heerlijk buffet. (De keuken van de locatie is beperkt, dus best iets meebrengen dat ‘afgewerkt’ is!)

Wil je er graag bij zijn? Bevestig je aanwezigheid dan even via het FB-event, en schrijf je in via het Google-inschrijfformulier. Alleen dan kunnen we jouw plaatsje reserveren! Er is plaats voor een 30-tal personen, dus schrijf je snel in!

De Blogmeet gaat door in Gent, in de buurt van de Zuid; de locatie wordt meegedeeld aan de mensen die ingeschreven zijn. Het is zeker goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar parkeren in Gent is gratis op zondag. En nog een leuke extra: zondag 5 november is koopzondag in Gent, dus voor of na de blogmeet kan nog gezellig gewinkeld worden!

Zeg eens, wie komt er nog allemaal?

Advertenties