Count your blessings #2

Door regelmatig je blessings, of kleine gelukjes, neer te schrijven, sta je bewuster stil bij al die kleine, mooie dingen in je leven. 
Al een tijdje zie ik bij Gerhilde en Silke ‘Count your blessings’-berichten voorbij komen. Ik vind ze elke keer zó leuk om te lezen, dat ik besloot om ook mee te doen met deze leuke rubriek. Al een tijdje schrijf ik mijn blessings in mijn (papieren) agenda, maar nu deel ik ze ook hier op mijn blog!

foto van Kelly van Ma vie en vert

afspreken met een vriendin en verse framboosjes uit haar tuin krijgen ♥ in de tuin werken (serieus, hoe ontspannend is dat?) ♥ familiemomentjes op het trouwfeest van mijn schoonbroer ♥ na een druk trouwweekend met weinig slaap terug thuis kunnen slapen én vroeg onder de wol kruipen ♥ collega’s van mijn man die na een teamdag nog eens zeggen wat voor mooi kindje wij toch wel hebben ♥ mijn mama, die zo lief is om de strijk weg te werken als ze op bezoek komt ♥ mijn schoonpapa, die er mijn zijn urenlange werk en oog voor detail voor zorgde dat we eindelijk gras hebben ♥ grootouders en hun kleindochter samen bezig zien ♥ na het werk nog snel even in een winkel in de buurt binnen springen om te kijken of ze leuke nieuwe kleren hebben, en een leuk gesprek hebben met de verkoopster, waaruit blijkt dat we wel wat dingen gemeen hebben ♥ enorm veel leuke en interessante reacties krijgen op mijn blogenquête (je kan ‘m nog steeds invullen!) ♥ een miljoen knuffels van J. (oké, het is officieel, ik ben meer een peutermama dan een babymama!) ♥ de Libelle van mijn mama krijgen, en weer terugdenken aan al die zondagmiddagen bij mémé, waar ik ook altijd de Libelle las ♥ leuke reacties op mijn nieuwe rubriek ‘linkjesliefde’ ♥ een supergezellige avond op de eerste BlogCocktail ♥ voor het eerst in 15 maand alleen slapen en kunnen uitslapen (maar toch om halfzeven wakker worden) ♥ een berichtje van Kelly, met de vraag of ze één van mijn foto’s met J. mag laten printen voor haar fotomuur (zie foto hierboven) ♥ bijna vergeten katteneten te bestellen, en dan een mailtje krijgen dat er korting is ♥ een leuke sfeer op het werk ♥ vers gewassen lakens ♥ bloemen kopen voor Sofie (Sofinesse) omdat ik met haar mee mocht rijden naar de BlogCocktail, en bijna twee weken later een berichtje krijgen dat ze nog altijd niet verwelkt zijn ♥ goeie babbels hebben met mijn (kleine) broer, en beseffen dat we toch écht wel twee dezelfde zijn ♥ lunchen met vriendinnen ♥ de huisdokter, die zei dat ze blij was om mij te zien, en dat ze trots is op mij als mama (want zij weet hoe moeilijk ik het heb gehad vorig jaar) ♥ date night met mijn man ♥ op een gure herfstdag ’s ochtends wind mee hebben op de fiets, en in de namiddag vaststellen dat de wind gedraaid is ♥ een heel goed evaluatiegesprek op het werk

Wat zijn jullie kleine gelukjes?

Advertenties

15 gedachtes over “Count your blessings #2

  1. Zoveel mooie geluksmomenten. Ik word er al vrolijk van van ze te lezen. Kelly’s fotomuur heeft hetzelfde effect op me. Dat is echt een warm plekje in huis waar zowel vrienden als leuke heirnneringen centraal staan. Ik heb hier zelf ook zo’n aantal foto-collages en kadertjes door heel het huis verspreid staan. Onverwachts een goed gesprek met iemand die je voor het eerst ontmoet is ook altijd een leuke verrassing. De Libelle is hier ook een familie-magazine. Ik heb er nu een hele stapel liggen van mijn oma én schoonmoeder die nadien doorverhuizen naar mijn moeke. Zodra ik er eindelijk eens aan toekom om ze te lezen alleszins.

    Like

    • Zo’n fotomuur zou ik ook graag maken, maar ik denk nog even na waar, want we hebben niet zo veel muren. En tijdschriften blijven hier ook vaak liggen, want er is ZO veel om te lezen… Maar een tijdschrift vind ik wel veel meer ontspannen om te lezen dan een boek!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.