Vegan in de supermarkt

Als vegan boodschappen doen, dat hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wisten jullie dat heel wat alledaagse producten in de supermarkt plantaardig zijn?

Hierboven op de foto enkele producten die wij vaak kopen:

  • oreo’s
  • speculoosjes
  • Lu Grany Brut (koekjes met noten en chocolade)
  • krakelingen van het huismerk van Colruyt
  • choco van Boerinneke

Maar er is nog veel meer. Klik zeker eens door naar de blog van The Fittest You. Daar staat een enorm uitgebreide lijst van allemaal vegan producten die je in verschillende supermarkten vindt. Alstublieft!

Hebben jullie nog tips voor ‘alledaagse’ producten die plantaardig/vegan zijn? Ik lees het graag in de comments :-).

16 gedachtes over “Vegan in de supermarkt

  1. De abrikozenflappen in colruyt zijn ook vegan en verder ontdekte ik dat paprika chips van Lay’s melkpoeder bevat maar van Crocky niet, misschien handig voor de chipseters 🙂 Ohja en AH heeft echt de meeste vegan/allergievriendelijke dingen van alle supermarkten!

    Like

  2. Wat ben ik blij met deze post! De uren dat ik in de supermarkt verpakkingen heb staan lezen om dan uiteindelijk teleurgesteld toch maar weer zelf te bakken thuis (omdat je je kind immers wel eens iets anders dan een speculoosje wil geven)
    Bedankt!!

    Like

  3. Als ik speculoos eet, word ik altijd verschrikkelijk mottig. Ik dacht altijd dat daar boter in zat, en dat het daardoor kwam (ik heb last van lactose-intolerantie). Maar speculoos is vegan? Hm? Waarvan word ik dan zo slecht?

    Like

  4. Dat is er weer eentje om te bewaren. Van Oreo-koekjes wist ik het al vermits de zus van mijn schoonzusje een tijdje terug besloot om veganistisch te gaan eten en SUPER gelukkig was dat ze nog steeds Oreo-koekjes mocht verslinden. 🙂

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.