Vegan tassen (en meer) shoppen bij EcoDecoDesign + kortingscode!

Enkele weken geleden ontdekte ik tijdens het Instagrammen de shop van EcoDecoDesign. Ik klikte meteen op volgen. Want leuke, ecologische spullen, daar was ik verder wel benieuwd naar!
Tot ze ineens een foto postten van een mooie zwart-met-blauwe tas.

Ik was meteen verliefd! Ik twijfelde, want ik had nog maar net een nieuwe tas gekocht. In de solden, dat wel. De tas die ik kocht is een vrij klein model; een grotere tas zou wel van pas komen. Als ik op zoek ga naar een nieuwe tas duurt het vrij lang voor ik écht iets vind naar mijn smaak, maar bij het zien van deze was ik meteen verkocht. Deze tas is niet zo heel erg vrouwelijk, maar wel vegan, een tikje stoer en vooral duurzaam!

EcoDecoDesign?

Deze webshop wordt sinds begin dit jaar gerund door Elisah, een jongedame die er al een tijdje van droomde om iets ecologisch te gaan doen. Als dochter van slagers is ze al een hele tijd veganist, en na een hele zoektocht op professioneel vlak startte ze in 2017 haar eigen webshop op. Ze gaat zelf op zoek naar ecologische, duurzame producten, en probeert haar klanten unieke dingen aan te bieden. Elisah gaat constant op zoek naar nieuwe producten, en er verschijnen heel regelmatig nieuwe items op haar instagrampagina!

Een eyecatcher zijn de vegan tassen. Er zijn tassen gemaakt van kurkleer, en ook tassen van gerecycleerde autobanden. Veel producten zijn ook fairtrade en worden met de hand gemaakt, en dat levert unieke stuks op. De tassen hebben ook een label van Peta!

Naast de tassen, zijn er ook o.a. verzorgingsproducten te koop. Momenteel heb ik nog heel wat staaltjes en producten die op moeten, maar daarna kies ik zeker voor een ecologisch merk zoals Attitude!

Mijn buit

Ik kocht de schoudertas die ik op instagram zag. Deze is gemaakt van binnenbanden en gordels. Een heel stevig, maar ook vrij zwaar exemplaar. Volgens Elisah kan de tas tegen een serieus stootje, en zal deze ook wel soepeler worden naarmate het gebruik. Er is twee jaar garantie op de tas.
De tas heeft een rits, wat heel handig is vind ik. Het is al vaker gebeurd dat mijn tas omvalt en dat alle inhoud op de grond ligt. Met deze tas zal dit dus niet het geval zijn!

Mijn huidige portefeuille is stilaan aan vernieuwing toe. Toen ik zag dat er in dezelfde lijn van de tassen ook portefeuilles te koop waren, besloot ik voor een bijpassend exemplaar te gaan. Binnenkort ga ik alles eens opnieuw organiseren. Het zal wel even wennen zijn, want de indeling is helemaal anders dan mijn huidige portefeuille, en ik ben een gewoontedier :-).

Ook shoppen?

Van Elisah mag ik jullie een korting van 15% op het hele assortiment aanbieden (geldig tot en met 14 april 2017)!
In ruil voor deze blogpost kreeg ik deze korting, en het is leuk als jullie er ook iets aan hebben :-).

De webshop is nog in volle ontwikkeling (chapeau, want Elisah runt alles op haar eentje!), dus er is nog geen vakje waar je een code kan invullen. Maar als je een mailtje stuurt met je bestelling, en je vermeldt dat je de shop hebt leren kennen via mijn blog, maakt Elisah een factuur op en wordt de korting verrekend!
Voorlopig is er nog geen samenwerking met BPost; de verzending werkt via Kialapunten. Pakjes vanaf 75 € worden gratis verstuurd! Alléhup, jullie moesten al aan het shoppen zijn!

Meer EcoDecoDesign?

Hechten jullie belang aan duurzaamheid bij het aankopen van nieuwe spullen?

Advertenties