Fieke heeft groot / klein nieuws

In september won ik een give-away op de blog van Joyce: Huizeke Sluizeken. De prijs was niet min: een fotoshoot naar keuze, gemaakt door haar man Klaas.
Het plan was om eens een nieuwe profielfoto voor mijn blog te maken, maar enkele weken later gebeurde er iets waardoor ik van gedachten veranderde. Ik wachtte nog even af, en contacteerde Joyce dan vrij snel voor een afspraak.

Vorige week zondag vond de fotoshoot plaats, en nu wil ik heel graag het grote/kleine nieuws met jullie delen: in juli verwachten we ons eerste kindje!

Klaas maakt vooral interieurfoto’s, maar ga vooral zelf eens kijken op zijn website, facebookpagina en instagram!

Nog eens een hele dikke merci aan Klaas en Joyce voor de leuke shoot!
Er werden ook wat foto’s van mij alleen gemaakt, dus een nieuwe foto bij ‘about’ komt er binnenkort ook aan.

Het zal hier geen mama-blog worden, maar hier en daar zal er al eens een blogpost verschijnen met een baby-tintje.
Uiteraard zal ik zo veel mogelijk van #myfairbaby doen, en hoop ik ook al keihard op #kraamkost!

Yay? Yay!

116 gedachtes over “Fieke heeft groot / klein nieuws

    • Dankjewel! Het wordt nog een beetje uitzoeken, maar nu heb ik eindelijk de energie om daarmee te beginnen :-). Alles volledig 100% fair en eco en bio lijkt me nu ook niet haalbaar, maar we proberen zo veel mogelijk natuurlijk! Bevindingen worden hier wel gedeeld 🙂

      Like

      • Als ge wilt speel ik u een keer mijn tips door. Er is wat van merken ze 🙈 Lesbelges heeft bijvoorbeeld enkel Belgische merken (Morley, Gold, Melkbrigade, …)

        Like

      • Instagram. Ik dacht, ik toon ze wat merken en winkels 🙂 Er is nog, maar de halftime is voorbij en ge kunt al starten. Trouwens, bij Wolf en Wolkje verkopen ze ook Naïf producten en Corinne de Femme uit Kruidvat is ook parabenenvrij, al heb ik dat zelf nog niet getest. Yapado is hun PR bedrijf in België.

        Like

      • Ma echt, Romina, duust keer merci! Nu ik me iets beter voel begin ik stilaan alles wat op te zoeken, maar had niet echt een idee waar te beginnen. Nu heb ik al tonnen inspiratie, en ’t is nog allemaal volledig mijn ding ook!
        Wolf en Wolkje ken ik al, en de producten van Naïf gaf ik vorig jaar cadeau aan mijn broer (staat ook een review op mijn blog). ‘k Ben zeker van plan om ze zelf ook te gebruiken!
        Merci merci merci!

        Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel, Haaike! De misselijkheid is gelukkig over, maar die heeft nu plaats gemaakt voor lage bloeddruk met bijhorende duizeligheid en vermoeidheid. En ik baal er enorm van dat ik niet immuun ben voor toxoplasmose, waardoor ik geen rauwe groenten en fruit mag eten. Ik troost mezelf er dan maar mee dat het nu winter is. Maar nu kan het genieten wel beginnen, nu de angst dat er iets mis gaat weg is. En genieten is ook: volop ideetjes opdoen voor het kamertje, de kaartjes, … Ook heel erg yay!

      Like

      • Oh, dat is inderdaad wel heel stom, van die rauwe groenten en fruit. En is dat iets dat de hele zwangerschap lang zo blijft of komt er een moment waarop dat wel weer mag (misschien een stomme vraag, maar ik ken er niks van 🙂 ?
        Ik ben alleszins al benieuwd naar het geboortekaartje; na o.a. je kerstcadeauversieringen en jullie huwelijk kan dat niet anders dan weer iets heel moois worden!

        Like

      • Zo lang de zwangerschap duurt kan een eventuele besmetting overgedragen worden op de baby. Hoe het zit tijdens borstvoeding moet ik eigenlijk nog eens navragen…
        Voor het kaartje en alles wat erbij komt kijken zijn er al ideeën en plannen, maar daar zeg ik lekker nog niks over. Sorry, not sorry 🙂

        Geliked door 1 persoon

  1. Ooooooh, wat een mooi nieuws!!!
    En nu kan ik ook je reactie op mijn blog ineens begrijpen 🙂
    Geniet van de kleine uk in je buik, die van mij voel ik vrolijk in het rond spartelen. Dat blijft een bijzonder gevoel.
    En #myfairbaby komt vast helemaal goed.

    Like

  2. Wat een leuk nieuws. Dikke proficiat voor jullie allebei. Hopelijk heb je niet teveel last van zwangerschapskwaaltjes en kan je volop genieten van het aftellen en uitkijken naar de komst van jullie kindje.

    Like

  3. Ooohhh dikke proficiat! Super! Hoop alles ok met jou, weinig misselijkheid zodat je toch nog van je lekker eten kan genieten! 🙂 ben benieuwd naar de baby berichtjes!

    Like

  4. WOEHOE!! Superleuk nieuws, joh! Proficiat en geniet ervan. Geen mamablog worden? Wacht maar af! Je mond gaat nog overlopen van liefde voor dat kleine hummeltje dat je er gewoonweg over MOET schrijven. Ik kijk er al naar uit en wens je een schitterende zwangerschap en vlotte bevalling toe!

    Like

    • Het is zeker wel waar dat je blog evolueert, net zoals je zelf als persoon evolueert. Maar wat ik bedoel is dat het hier niet enkel en alleen zal gaan over de baby :-). Al kan het natuurlijk wel gaan over groentepapjes, taarten voor kinderfeestjes, … 🙂
      Bedankt voor de lieve wensen! Aan de bevalling denk ik liever nog niet te veel, daar is nog tijd genoeg voor!

      Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! De eerste weken zijn een beetje woelig geweest, maar nu zijn er vooral kwaaltjes als lage bloeddruk met bijhorende duizeligheid en vermoeidheid. Ik probeer zo veel mogelijk te rusten, en te genieten ook natuurlijk!

      Like

  5. Super, zalig nieuws! Een heel dikke proficiat!
    En prachtige foto!
    (Ja, spreken in uitroeptekens gaat helemaal vanzelf, nog eentje: geniet ervan! )

    Like

  6. Hoi, eerst en vooral eendikke proficiat! Maarals je niet immuun bent voor toxoplasmose, hoef je zeker niet alle rauwe groenten en fruit te schrappen. Sla is niet aan te raden, andere groenten gewoon heel goed spoelen en schillen. En fruit kan enkel kwaad als het in aanraking komt met aarde. Aardbeien zijn dus misschien niet direct aan te raden, maar appeltjes, peren, sinaasappels, bessen, bananen, kiwi’s … zijn zeker geen enkel probleem.

    Like

    • Dankjewel!
      Mijn motto is: better safe than sorry, maar ik vermijd rauwe groenten en fruit zeker niet hoor! Bananen, kiwi’s, mandarijnen en sinaasappels eet ik wel nog, en appels en peren schil ik voor ik ze opeet. Met sla pas ik wel op, maar andere groenten kunnen inderdaad gewoon gewassen worden. Gelukkig is het nu winter en zijn slaatjes iets minder smakelijk. Maar je kan ook salades maken met vb. geroosterde groenten, nog beter!

      Like

  7. Ik had deze precies gemist, maar nu las ik het grote nieuws i je comment bij Sofinesse. Proficiat! Fantastisch zeg. Baby’s zijn de max.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.