NAÏF | Alleen het beste voor je baby

In mei werd ik fiere meter van Tiebe, en ik maakte voor hem (en zijn ouders) een geboortepakket (daar kan je HIER alles over lezen).
Eén van de onderdelen van het pakket was een verzorgingsmand, die ik wou opvullen met enkele verzorgingsproducten. Iedereen kent natuurlijk wel Zwitsal, maar ik wou op zoek naar iets écht kwalitatief voor de gevoelige babyhuid. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik NAÏF, en de keuze was snel gemaakt!

Over NAÏF

  • De producten van NAÏF zijn een idee van Sjoerd en Jochem. In 2012 kregen deze twee Nederlandse mannen te horen dat ze allebei vader zouden worden en gingen ze op zoek naar kwalitatieve verzorgingsproducten voor hun kleintjes. Toen ze niet vonden wat ze zochten, besloten ze hun werk op te zeggen en zelf een eigen productlijn op te starten.
  • De naam is er gekomen omdat ieder kind van nature naïef (onschuldig, eerlijk) is. Dat willen ze graag zo houden door hen enkel het állerbeste te geven. Daarom kiezen ze voor pure producten, met milde ingrediënten en zonder onnodige chemische toevoegingen.
  • In Nederland worden de producten van NAÏF al aangeboden in o.a. het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

NAÏF MAAKT NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN SPECIAAL VOOR DE GEVOELIGE BABYHUID. BABYVERZORGING VAN HET HOOGSTE NIVEAU. DAAR STAAN WE VOOR. NIETS MEER, NIETS MINDER.

De producten…

  • zijn gemaakt met natuurlijke, biologische oliën en extracten, zoals vb. avocado-, macadamia- en amandelolie
  • bevatten , in tegenstelling tot sommige andere babyverzorging, geen schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten (zoals vb. minerale olie, parabenen, …)
  • zijn niet op dieren getest
  • zijn hypo-allergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest
  • bevatten een allergeenvrij parfum en hebben een neutrale geur. Het parfum is synthetisch, omdat dit het minste risico inhoudt ten opzichte van allergische reacties (dit kan bij natuurlijke parfums, op basis van essentiële oliën, wel mogelijk zijn).

Het aanbod

Momenteel zijn er 7 basisproducten, met elk hun eigen verpakking. Er bestaan ook pakketjes. Ideaal als cadeautje! Dit zijn de basisproducten:

Wat vind ik leuk aan NAÏF?

En ook: wat vinden Tiebe en zijn ouders van NAÏF?

  • De producten werden heel snel thuis bezorgd, in een prachtig doosje, en met een persoonlijk briefje erbij. Ook zijn de verzendingskosten gratis vanaf 20 €.

  • De verpakking van de producten is p r a c h t i g. Zelf heb ik een oog voor mooie dingen, en mijn broer en schoonzus vinden dat ook een pluspunt. Deze productjes kan je met veel trots in de verzorgingsmand op de verzorgingstafel laten staan!
  • NAÏF trekt de strakke, mooie vormgeving ook door in hun website.
  • “Ik gebruik nu de shampoo van NAÏF. Ik vind dat hij lekker ruikt en ervoor zorgt dat Tiebes haar minder vet wordt. De shampoo schuimt ook mooi en prikt niet in de oogjes van mijn kleine man.” Aldus de mama van Tiebe :-).

  • NAÏF is ontwikkeld voor baby’s, maar je kan de producten ook voor grotere kinderen, of zelfs voor jezelf gebruiken!
  • De producten lijken duurder dan gelijkaardige babyverzorging, maar omdat ze zo puur zijn en er geen goedkope vulstoffen gebruikt worden heb je er maar een beetje van nodig.
  • Tiebe vindt NAÏF ook geweldig. Zie maar eens hoe gelukkig hij is:

NAÏF bestellen?

Speciaal voor jullie, lieve lezers, mag ik van NAÏF korting uitdelen! Gebruik de code ‘fiekefatjerietjes-naif10‘ bij het afrekenen en je krijgt – gedurende één week na het verschijnen van dit blogbericht – 10 % korting op je aankoop!

Je kan de producten bestellen op de website van NAÏF.

Heb je zelf een kleintje (op komst)? Of wil je graag (toekomstige) jonge ouders in je omgeving verrassen met een leuk cadeautje? Met een pakketje van NAÏF zal je zeker en vast scoren!
Als wij zelf ooit kindjes hebben zullen ze deze verzorging zeker ook krijgen!

Welke babyverzorging gebruiken jullie?

* Twee van de vier producten hierboven op de foto kreeg ik toegestuurd van NAÏF, in ruil voor een review op mijn blog. De andere producten kocht ik zelf. Hierboven staat informatie van de website van NAÏF vermeld, aangevuld met mijn eigen mening. De gratis toegestuurde producten hebben mijn mening niet beïnvloed. *

11 gedachtes over “NAÏF | Alleen het beste voor je baby

  1. Leuke producten! Bij de geboorte van onze jongste hebben wij ontzetend veel producten allerhande gekregen. Ik denk dat we toekomen tot hij vijf jaar en dat we hem elke dag meermaals kunnen wassen… Maar een leuke tip voor als ik nog eens een babycadeau nodig heb.

    Like

  2. Gebruik de producten van Weleda naar volle tevredenheid. Verzorgen de huid goed en zijn zacht en natuurlijk van geur. Vind Naif erg sterk geparfumeerd.

    Like

  3. Ik heb na de geboorte van onze jongste spruit de producten van Mustela uit het ziekenhuis meegekregen, maar als ik ze zelf koop, ga ik voor Attitude en Urtekram, ook allemaal organisch biospul. Voor mijn oudste dochter had ik Weleda badschuim gekocht, maar ik vond de geur niet zo lekker. Naïf ziet er ook heel tof uit, misschien moet ik dat ook eens proberen!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.