DZV – Weekmenu #5

We hebben er alweer 33 dagen zonder vlees op zitten! Nuja, al veel meer natuurlijk, maar 33 dagen sinds de start van Dagen Zonder Vlees.
Benieuwd wat ik afgelopen week at?

maandag 16 maart: eenvoudige kost: prinsessenboontjes met gekookte patatjes en een hazelnootburger

dinsdag 17 maart: spaghetti! ’t Was lang geleden, en spaghetti smaakt altijd…

woensdag 18 maart: de rest van de spaghetti

donderdag 19 maart: ik eet op verplaatsing, er was een producttraining bij LandeArtifort en daar waren broodjes voorzien

vrijdag 20 maart: een restje stoverij uit de diepvries, met een slaatje en gebakken rozemarijnaardappelen uit de oven. We hadden bezoek, en er waren ook nog (vers gebakken) chocoladekoekjes als dessert!

zaterdag 21 maart: mijn man was ’s avonds weg en ik had niet zo veel honger. Ik at een restje gebakken rozemarijnaardappeltjes uit de oven met wat rauwkost.

zondag 22 maart: er kwamen vrienden op bezoek, met hun kindjes. Als hapje maakte ik Indiase samosa’s met raitadip (uit de Vegarevolutie). Het hoofdgerecht: wraps met allerlei vullingen: gebakken paprika’s, rijstnoedels, ijsbergsla, guacamole, tomaatjes, komkommer, mais, de lekkerste chili en ook nog deze salade. Als dessert was er kokos-ananascake en een kersen-chocoladecrumble die toch niet helemaal was wat het moest zijn… Ook hier mislukt er al eens wat! 🙂

Wat aten jullie afgelopen week?

***

Tijdens Dagen Zonder Vlees post ik onze weekmenu’s.
DZV – Weekmenu #1
DZV – Weekmenu #2
DZV – Weekmenu #3
DZV – Weekmenu #4

Advertenties