Mijn tien favoriete foto’s van 2014

Afgelopen weken zag ik dit stokje vaak voorbij komen op andere blogs. Toen ik dit ook bij Kelly zag, dacht ik: wat leuk! Toen ze mij ook nog eens nomineerde om mee te doen, vond ik dat nog leuker!

2014 was bij ons een bewogen jaar, en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Bloed, zweet en tranen maar ook ontzettend veel mooie momenten.
Hieronder mijn tien beelden, een beetje in willekeurige volgorde.

Het jaar begon met het afwerken van Art d’Eco, het boek van Kelly waar ik als fotograaf aan meewerkte. Dat waren zeer plezante tijden, tijden om nooit te vergeten! Het boek verscheen in juni, en het was dan ook tof om het voor echt in de boekhandels te zien liggen!

2014 is ook mijn laatste levensjaar als twintiger. Naar aanleiding daarvan maakte ik deze lijst. Een beetje gek, toch wel, in zo’n druk jaar. Maar toch geweldig om te doen!
In januari was er een feestje, maar ook nog daarna kwamen lieve mensen langs voor een tas thee en een gebakje. Lot, mijn nichtje, gaf mij één van de geweldigste verjaardagscadeaus éver. Ik weet dat je stiekem meeleest hier, dus: bedankt!

Naast hard werken, deden we ook enkele uitstapjes dit jaar. We gingen met de collega’s naar Rome, we bezochten Maastricht met z’n tweetjes en na onze trouw gingen we enkele dagen uitblazen in de regio Nord-Pas-De-Calais.

In 2014 werd er vooral gebouwd. We maakten veel (te veel) keuzes, droomden van ons stekje, zaten veel in het stof en het vuil. Nu ons huis bijna af is zijn we ontzettend blij. Waar ik het meeste naar uitkijk is onze nieuwe keuken. Maar dat wisten jullie natuurlijk al :-).
We kregen ook heel veel hulp en steun van onze ouders, dus voor hen ook een dikke merci!

Bij Het Huis hoort ook De Tuin. Onze eerste echte tuin. Ik moet nog veel bijleren over tuinieren (daar ga ik eerst nog dit boek voor lezen), maar dit jaar begon ik alvast met pompoenen. Helemaal niet moeilijk, en o zo lekker. Met kerst kreeg ik van mijn schoonbroer en schoonzus een moestuinpakket (dank, dank!). Dat wordt veel in de aarde wroeten in 2015!

Er werd ook veel gelezen. Kookboeken vooral, maar ook andere boeken en tijdschriften. Dit jaar werden hier heel wat reviews gepost, hopelijk heb ik jullie geïnspireerd!

Dit jaar stond ook in teken van de liefde. Er werd getrouwd. Niet alleen wij, maar ook (blog-)vriendin Silke stapte in het huwelijksbootje. Haar man ontwierp ons drukwerk, en ik mocht hun bruidstaart bakken. Joepie!

Ook op culinair vlak was 2014 een fijn jaar! Ik nam nog eens deel aan de Vegan MoFo en we hadden onder andere een gezellige potluck met enkele Belgische deelnemers:

In het najaar nam ik ook deel aan de Libelle Lekker Foodbloggerscontest. Een heel uitdagende wedstrijd! Ik haalde het tot de laatste tien. Marta werd verdiend winnaar!

Ondertussen werden al heel wat leuke bloggers genomineerd. Ik geef het stokje graag door aan Silke, Sara en Danielle!

7 gedachtes over “Mijn tien favoriete foto’s van 2014

  1. Phoe zeg, jij had echt wel een lichtelijk geflipt jaar 🙂 Het had alleen nog geflipter kunnen zijn als je nog een kind (of twee – drie) had gehad, denk ik zo. Leuk foto-overzicht!

    Like

  2. Wat, prachtige foto’s en heel mooi jaar. Het zal vast niet allemaal makkelijk geweest zijn, maar ik zie heel veel mooie dingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.