Vegan MoFo 2014 #13: Een kijkje in onze keuken

ONZE KEUKEN NU:

De foto’s hierboven zijn met een groothoeklens genomen, onze keuken nu is echt piepklein. Toegegeven, toen ik het appartement ging bezichtigen heb ik getwijfeld. En alleen maar omdat de keuken zo klein was, de rest van het appartement is super. Het huis waar ik vandaan kwam had echt een grote keuken, dus het zou serieus aanpassen worden. Het is klein, maar het lukt wel. Nu bergen we keukenspullen overal zo’n beetje op: servies en glazen in een kastje in de woonkamer, de vaakst gebruikte dingen in de keuken zelf en de voorraad in de badkamer (we hebben een gigantische badkamer!).

Gelukkig hebben we iets om naar uit te kijken, namelijk:

ONZE TOEKOMSTIGE KEUKEN:

Op de foto’s hierboven zie je links een foto van ons huis-in-opbouw (niet letten op het vuil en de bierbakken, haha!), rechts een voorstelling van onze nieuwe keuken.
In ons nieuwe huis hebben we één grote leefruimte, zonder scheidingsmuren dus. Onze keuken is dus een open keuken.

De 3D-beelden zijn © Fierens Keuken & Interieur.
Karo en haar team werkten voor ons en met ons een prachtig ontwerp uit waar we helemaal achter staan. We hebben een volledige kastenwand vloer-plafond met een ingewerkte deur naar de berging en een ‘schier’eiland, waarop we koken en afwassen en waar we ook aan kunnen zitten om te eten. Onze nieuwe keuken zal véél meer bergruimte bevatten en veel praktischer zijn ingericht. En ook nog: hoera voor een vaatwasmachine!

De plaatsing is voorzien voor begin 2015, we hebben dus iets om heel erg hard naar uit te kijken!

Advertenties