Oosters gewokte tofu met oesterzwammen en witloof

Deze blogpost had er vorige week al op moeten komen, maar heb er toen geen tijd voor gehad…

Vorige donderdag maakte ik deze wokschotel uit het Donderdag Veggiedag-kookboek. Een oosterse benadering met het klassieke witloof als één van de hoofdingrediënten.


Het recept kan je HIER vinden.
Ik gebruikte minder gember (40 gram is écht veel) en at er nog een slaatje van Chinese kool met sesamzaad en mango bij.
Jummie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.