Vego-chocolade

Enkele weken geleden was ik jarig, en ik gaf voor m’n beste vrienden een (plantaardig) feestje. Meermaals kreeg ik de vraag wat ik als cadeautje wou. Vervelende vraag, u kent het wel.
Een tijd geleden zag ik op facebook een nieuwe winkel verschijnen: v|edge. Dus toen ik nóg eens dezelfde vraag kreeg antwoordde ik: doe maar iets lekkers van bij v|edge!

Mijn cadeautje was een (gigantische) Vego-chocoladereep. Zo ziet hij eruit in de verpakking:

En zo ziet de chocoladereep eruit:

Ingrediënten: suiker, 20% hele hazelnoten, cacaomassa, hazelnootpasta, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, vanille-extract. That’s it! Deze reep is naast volledig plantaardig ook nog eens glutenvrij! Over calorieën zullen we het hier niet hebben :-).

Smaak: lekker, haja! Nee, écht lekkere plantaardige ‘melk’chocolade! Naar ’t schijnt is hij vaak uitverkocht, omdat hij zo in de smaak valt…

Binnenkort plan ik een bezoekje aan v|edge, want de gulle schenker gaf mij ook nog een cadeaubon voor deze winkel. Binnenkort komt er een verslag. Hou het hier dus zeker in de gaten!

Bij deze nog eens een dikke merci aan Jürgen!

11 gedachtes over “Vego-chocolade

  1. Oh, die ziet er wel lekker uit!
    En chocolade is toch echt wel dé reden waarom ik wellicht nooit 100% suikervrij zal eten 🙂 When have I become this kind of girl?

    Like

    • ‘k Ga hier mogen oppassen, ik ben niet de grootste chocoholic in huis dus ik ga mijn reep mogen bewaken… Ik kan ook niet een hele reep ineens opeten, liever elke dag een stukje…
      Suiker staat als eerste ingrediënt, dus er zal wel wat in zitten…

      Like

  2. zalig! merci voor de tip, ik at mij hier vorige zomer ziek aan in Berlijn en had mij er al bij neergelegd dat ik moest wachten op de volgende trip daar naartoe om het nog eens te proeven. Beste nieuws van de dag dus 🙂

    Like

  3. Deze chocolade vind ik de allerbeste in vegan! Mals en lekker, superlekker! De meeste chocolade is hard, taai en bijna amper smaak. Nu is het de tijd om witte versies te maken met noten en of dikke rijstpoffers… kom begin er maar aan!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.