Kokosmangotaart

Deze frisse zomerse taart is ideaal bij deze temperaturen! Er is wat werk aan en je hebt ook verschillende duurdere ingrediënten nodig (amandelpoeder, agar agar) maar het loont zeker de moeite! De combinatie kokos-mango is een klassieker, een volgende keer probeer ik het zeker ook eens met frambozen of een andere fruitsoort.

Het recept voor deze taart kan je vinden in “Veggie voor starters“, het nieuwe boek van Miki Duerinck en Kristin Leybaert.

Advertenties

8 gedachtes over “Kokosmangotaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.