Mango-kokoscake

Hier zijn we weer! Terug van (bijna) weggeweest. De laatste weken heb ik minder tijd gevonden om nieuwe recepten te testen en te bloggen, maar ik probeer om jullie binnenkort nog meer te verblijden met nieuwe receptjes en leuke foto’s! Hier alvast een heerlijke luchtige cake!

NODIG:

185 gram tarwebloem
1.5 tl bakpoeder
snufje zout
5 EL zonnebloemolie
250 ml sojamelk (kokosmelk kan ook, voor een smeuïgere maar ook vetrijkere cake)
85 gram rietsuiker
enkele druppels vanille
40 gram geraspte kokos
0.5 mango, in blokjes

WERKWIJZE:

Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout in een kom.
Meng in een klein kommetje de olie, sojamelk, suiker en vanille.
Meng de natte ingrediënten met de droge. Roer er de geraspte kokos door.
Schep er de mangoblokjes onder en giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak de cake 25 à 30 minuten op 180°C.

Smakelijk!