Petits Fours

Gisteren waagde ik me voor de eerste keer aan ‘Petits Fours’. Dit stond al een tijdje op m’n to-bake-lijst maar ik was er nog nooit aan toe gekomen.

De werkwijze ga ik hier niet helemaal uitschrijven, dat kan je veel beter hier bekijken, met stap-voor-stap foto’s.
Ik kan er enkel aan toevoegen dat je er best je tijd voor neemt en dat je vooral heel veel geduld moet hebben :-).

Als afwerking gebruikte ik niet de fondant zoals in het recept, maar enerzijds glazuur (poedersuiker met water) en anderzijds gesmolten pure chocolade.
Bovenop de Petits Fours strooide ik kokos, hagelslag, speculooskruimels, gehakte hazelnootjes en chocolade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.