Chocoladecrumble met bosvruchten


NODIG:

100 gram boter
50 gram rietsuiker
40 gram cacaopoeder
100 gram bloem
45 gram havervlokken
1/4 tl zout
bosvruchten (ik heb gewoon een doosje diepvriesbosvruchten gekocht), eventueel gezoet met suiker

WERKWIJZE:

Oven voorverwarmen op 190°C.
Bloem, cacaopoeder, zout en suiker samen zeven in een kom. Havervlokken erdoor mengen. De boter erdoor mengen met een vork, tot een kruimelig mengsel ontstaat.
De bosvruchten in een ovenschaal doen, en bestrooien met het crumble-mengsel.
Ongeveer 30 à 45 minuten bakken.
Lekker om warm op te eten!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.